今日上完健身堂後,就同朋友傾project, 因為時間關係,朋友話就係我健身堂附近既地方一路食飯一路傾,我地第一時間都係搵下附近有咩cafe坐得舒服又可以傾耐啲既~醒起其實可能好多工廈都有「隱世cafe店」。朋友話上Openrice 搵下,原來真係好多cafe店,最後我地簡左呢間,貪佢夠新,應該無咩人😙😙原來地點只係我上堂隔離座~我地塔lift上到去,望左望右,就係走廊最盡頭~入到去,嘩,好大呀個場,已經有幾枱客人,店員示意可以隨便坐,我地就簡左窗口位✨✨ 先講環境,地方夠寬躺,坐得好舒服,樓底都夠高,傾計都唔怕嘈~大廳仲有大電視,播藉韓國節目。我同朋友都好滿意,無簡錯餐廳,我地可以好好地食下野都傾project!!我地點左個超抵食套餐😻😻 有前菜,主菜,甜品,最抵飲係檸檬茶或檸水係無限refills!!!上菜timing 非常好,剛吃完一樣,好快就上第2道菜😍 我同朋友食下,傾下,原來都傾左2個幾鐘~期間除左上菜,都無人騷擾✨最後我地離開,隔離再隔離枱既一對比我地早到Couple 都仲坐緊。下次如果又撞正有野傾,我一定會再返黎呢度!所以即刻問店員開到幾點😙😙

上菜timing 非常好,剛吃完一樣,好快就上第2道菜😍

檸檬茶檸檬水
泡菜沙律韓式餃子
泡菜卡邦尼意粉
韓式牛肉漢堡
藍莓芝士蛋糕&柚子芝士蛋糕
2021-09-18
5 分鐘 (堂食)
泡菜沙律韓式餃子
泡菜卡邦尼意粉