招聘中
月薪 (面議)
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
2019-10-28 802 瀏覽
actually 都係個D野.. u know... 個個都應該知依個名, 又電視又廣告其實OK喇..有人喜歡有人唔喜歡...不如一齊睇睇今次嘅,食嘢體驗啦。其實而家鋪頭幾得意嘅,入邊食嘢,大部分都係米線而湯底可以有清湯番茄湯,酸辣湯麻辣燙,而勒度仲可以有1-10級,非常之咁唔方便同埋適宜唔同辣到接受程度嘅人先過嚟挑戰。而配菜方面都有好多嘅選擇,任君去挑選,你可以揀,炸醬,魚蛋番茄芽菜韭菜等而有啲唔需要嘅配菜,你仲可以要求,譚仔嘅職員,搦走佢,佢哋會叫做走九。喺電視度見到,有個男藝人幫呢個鋪頭賣廣告其實我見到都已經好心動,好想沖個嚟試一試。今次嘅事情有,體會到,電視廣告嘅效應味道始終不變嘅感覺。職員姐姐個個都好幫到手,佢哋清一色都係紮起頭髮非常之咁端莊得乾淨。今次食左:大土大白冬OT蘿旦(茄)土匪雞翼非常之咁香滑同埋有特色雞肉好大架,凍檸茶夠曬凍,唔會好談亦都唔會好苦亦都唔會好酸非常之咁啱口味。蒜泥白肉少少辣又有蒜味有啲油但有啲肥膩,如果唔鍾意肥你嘅人可能唔會咁鍾意所以自己需要選擇同埋因應返個別情況而考慮。不過食飯時段就真係好講究同好需要研究一下唔同地區唔同頭其實都有個好得意嘅時候就係

今次食左:

大土
大白
冬OT
蘿旦(茄)

不過食飯時段就真係好講究同好需要研究一下唔同地區唔同頭其實都有個好得意嘅時候就係午飯時間比較特別多人
去到晚飯時段又會有好多人所以去食嘅時候需要考慮下,自己嘅情況啦。

一般嚟講價錢都算合理又唔係特別貴又唔係特別平,中中間間仲介嘅面單檔,其實都ok嘅,但如果你話,佢好好食又未係好好食好差又唔係好差中中間間價錢合理,正所謂大眾化益街坊都算係呢一款啦。

譚仔雲南米線
太和太和路12號太和邨愛和樓地下SH111-112號舖