2021-12-29
Mini burger so qq🍔1. Christmas set $268佢有沙律做starter 好鍾意佢個沙律醋 甜多過酸 好fresh 之後有個side 叫左Mac and cheese 細細碗 但好飽 cheese 味都幾出 但又唔會太膩 burger 有兩個 一個係cran turkey 幾好食佢個sauce似係bbq 醬 啖啖肉絲 足料 另外係mulled wine cheese 個肉都幾juicy 加埋個芝士 taste good嘢飲可以叫酒或者茶 揀左個blackberry Earl grey tea 好清新 伯爵茶味出 有幽香嘅感覺 而水果味又唔假 幾特別 2. Double set $98有兩個burger 一個mr fungi 好多菇 菇狂熱者一定好鍾意 另一個係北京填鴨 玩fusion 都幾有新意 Side 叫左pom-poms 姐係炸椰菜花 幾好食 有得食炸香左個個口感 但又唔會太肥膩 推介飲品叫左peach apple lemon tea 十分fresh 認真咁細味 又真係飲都幾隻水果嘅味 ……………………………🌝細細地burger 易啲食又唔會太飽 仲
1. Christmas set $268
2. Double set $98
……………………………
🌝細細地burger 易啲食又唔會太飽 仲可以試多幾款 lunch 又唔算好多人 正
🌚小店規模 嘢食都要啲時間上俾你
……………………………