2022-11-28 480 瀏覽
呢日Happy Friday約左朋友去tst食飯 平時行街生日都見到呢間餐廳好chill咁 仲要好多人排隊今日就一於去試吓😏餐廳嘅環境都幾大 而且位置闊落 牆上邊亦都有好多唔同嘅畫 增添一啲文藝氣息🙈因為我同個friend都比較大食 所以今次就決定叫咗兩個Pizza試晒兩隻口味!•Meat Lover·-呢個Pizza嘅toping佈滿左巴馬火腿同埋芝士 火腿嘅肉質鮮嫩 而且巴馬火腿因為較rare 所以食落口感有多種層次!•Diavola•-呢款係莎樂美辣肉腸為主嘅pizza 微辣嘅口感刺激味蕾 少少咸多多脆 而且加上鬆軟嘅批底令人食過返尋味🙈•意大利海鮮燉飯🍛•-呢款燉飯真係值得一推!本身食意大利頓飯好怕啲咪唔熟 但呢度好難數標準口感之餘仲好入味 海鮮亦都好新鮮👍🏻•抹茶latte🍵•-食咁飽點可以唔飲返啲野啊🙈呢杯latte嘅抹茶味好重 又唔會剩係得死甜👍🏻整體來講呢度嘅氣氛非常好 啱晒一大班人嚟嗌幾個Pizza一齊share🤣

•Meat Lover·
Meat  Lover

•Diavola•
Diavola

•意大利海鮮燉飯🍛•
呢款燉飯真係值得一推!
Seafood  Risotto

•抹茶latte🍵•