🐼 約咗朋友dinner,佢住將軍澳,於是🐼 就推介一間之前去過感覺好舒服、服務態度好好嘅西式cafe。因為佢好適合兩個女仔慢慢坐喺度傾計 ah ☺️🐼 食飯大多數都係有set 叫set,唔洗煩 😂 Owens set dinner $408 兩位,食物全部味道好好,而且賣相精美 。頭盤 Starter- 蜜糖柚子雞翼(4隻)- 薯條三兄弟 跟餐 + $38.0雞翼即叫即炸,好香脆,加上面頭嘅柚子醬,好惹味 😍 薯條有跟幾個醬,每一個都好有特色,黑松露醬經典、芥末醬清新、明太子醬香濃有驚喜。主菜 Main course- 龍蝦汁虎蝦闊條麵- 徳國脆皮鹹豬手闊條麵每條都沾上咗好鮮味嘅龍蝦汁 👍🏻 份鹹豬手傻咗 🤣 勁大份,好多肉,豬手皮又薄又脆卜卜,食落冇油膩感。甜品 Dessert牛角窩夫伴雪糕,凍冰冰嘅雪糕配搭外脆內軟嘅 croffle,呢個配搭唔會錯!另外仲有單點嘅 黑芝麻提拉米蘇 $48 —— 黑芝麻味好香濃,聽講食得多黑芝麻頭髮會亮麗啲,唔知係唔係嘅呢?☺️

頭盤 Starter
- 蜜糖柚子雞翼(4隻)
- 薯條三兄弟 跟餐 + $38.0

雞翼即叫即炸,好香脆,加上面頭嘅柚子醬,好惹味 😍

主菜 Main course
- 龍蝦汁虎蝦闊條麵