2021-05-23
星期六lunch time去食,都算全場滿, 等咗一陣位...門口比較隱蔽,要上網睇先知道呢個位置係間Cafe餐廳內環境都算特別,好多花花草草,似坐咗喺個花園入面,小清新感覺我哋叫咗兩個小食, 兩個意粉黑松露醬薯條-值得一讚佢嘅薯條每條都好脆,個醬都好食芝士焗西蘭花-芝士份量少咗啲,白汁好水,可以結番少少肉醬溫泉蛋扁意粉- 個蕃茄醬超級淡,唔知依間餐廳係提倡健康定點落少咗調味料!?可以再濃返少少Tom Yummy- 呢個面我認為係最好好夠香椰奶味,好creamy, 冬陰功口味,酸酸meimei,好開胃但飲品方面,有一個小不滿...就是朋友叫了一杯紫薯鮮奶, 在落單的時候, waiter有建議大部份人都飲熱嘅,但大熱天時,朋友想飲凍嘅,所以我哋話想試吓凍, 但waiter冇同我哋講返如果轉凍要加$6,order完睇單先發現被加咗$6, menu雖然有寫,但唔係寫係同一頁,加上我哋冇expect到紫薯鮮奶係熱嘅,建議下次同客人講多少少,可以清晰點!
等咗一陣位...
門口比較隱蔽,要上網睇先知道呢個位置係間Cafe
我哋叫咗兩個小食, 兩個意粉
黑松露醬薯條-值得一讚佢嘅薯條每條都好脆,個醬都好食
芝士焗西蘭花-芝士份量少咗啲,白汁好水,可以結番少少
但飲品方面,有一個小不滿...