2023-02-01 154 瀏覽
將軍澳海旁開左好多文藝又有特色既小店,今次特登同朋友一起試下呢間西餐~睇食評好多讚好佢間既pizza,但係因為夜晚唔想食咁飽,所以決定嗌一個套餐,同一個超得意既兒童餐。軟殼蟹牛油果珍珠帶子意大利飯🌟🌟🌟🌟🌟我地餐湯轉左手打鮮蠔湯,真係非常美味,可以食到蘑菇粒同埋海鮮粒,入口香滑鮮美,推薦!risotto同樣驚喜,飯粒中間有牛油果,帶子,經過奶油燉煮,非常creamy,加上岩岩炸出既軟殼蟹,非常夾味!雙色芝士蟹肉焗大啡菇🌟🌟🌟🌟🌟🌟呢個跟套餐追加只要28蚊,上面係一層好似奶皮質感既cheese,中間有足料蟹肉釀係大啡菇入面。芝士既香,蟹肉既鮮,同埋啡菇既juicy一啖享受,正!!飛機🌟🌟🌟🌟見到有一頁餐牌係兒童餐,每一款都勁得意。有唐揚一口雞,蜜汁台灣腸,肉醬意粉,雜菜沙律同埋蘋果汁。上上黎真係一個飛機造型既盤,雞肉酥脆,台灣腸上有一層薄薄既蜜汁丁香肉桂檸蜜🌟🌟🌟🌟好特別,感覺似熱紅酒既friend,配搭檸蜜幾特別,同埋丁香係一粒粒插係檸檬片上,好得意。飲到肉桂香味,不過味道淡小小。買單兩人350HKD,食到飽!

軟殼蟹牛油果珍珠帶子意大利飯🌟🌟🌟🌟🌟

雙色芝士蟹肉焗大啡菇🌟🌟🌟🌟🌟🌟

飛機🌟🌟🌟🌟

丁香肉桂檸蜜🌟🌟🌟🌟

買單兩人350HKD,食到飽!
2023-01-31