2021-08-23
京林屋🌟整體: 偏貴嘅專門食茶類甜品嘅專門店 質素正常🏠環境: 日系裝修風格 和式枱櫈 🧑🏻🍳服務: ✔️☆║.............║☆‼️ 焙茶啫喱雪糕 $ 58好食指數:⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️✅ 個人覺得焙茶味好食過抹茶味 雖然係幾軟滑 但冇乜獨特之處 食完唔會記得係邊間咁✅ 茶味幾濃 但又唔會苦咁 合格‼️抹茶黑糖珍珠脆米雪糕 $58好食指數:⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️✅ 好老實黑糖同抹茶真係唔係太夾 黑糖隻味蓋過抹茶味✅ 都係個句 雖然係幾軟滑 但冇乜獨特之處 食完唔會記得係邊間咁 我會prefer via Tokyo 多D 隻texture 同味道 獨特D📍 太古太古城太古城道22號明宮閣地下G406號舖Shop G406, G/F, Ming Kung Mansion, 22 Tai Koo Shing Road, Taikoo Shing, Tai Koo⏰ 星期一至日12:00 - 07:45☎️ 電話號碼 26383698📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵
京林屋
📍 太古太古城太古城道22號明宮閣地下G406號舖
⏰ 星期一至日
12:00 - 07:45
☎️ 電話號碼 26383698
📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵