2023-05-29 1048 瀏覽
去灣仔做野想食個靚早餐,經過我杯茶見好多報導就入黎試下🫶✅️鮮蕃茄牛肉通粉 $35通粉細細粒好易入口,牛肉都唔少,有處理過好腍。蕃茄都幾足,湯底係港式蘿宋湯湯底,有茜芹紅蘿蔔洋蔥。早餐黎講非常合格👍✅️凍奶茶跟茶+$15呢度主打奶茶同鴛鴦。就試下佢杯凍奶茶,點咗少甜少冰,茶底唔濃,奶比較多有少少蓋過茶味,有少甜到,有港式風味,不錯喔~#一週一片 #逢星期五出片#youtuberslife #foodieyoutuber #hkfoodie #hkfood #foodie #treasureeverycomment #travelyoutube #thanksforsupport #travelyourway #yesahwilltv #travelvlogger #travelvlog #係阿係阿Will_TV
去灣仔做野想食個靚早餐,經過我杯茶見好多報導就入黎試下🫶
✅️鮮蕃茄牛肉通粉 $35

✅️凍奶茶跟茶+$15