係bookmark list儲存左好耐,咁啱佢又係黃店專登黎幫襯佢💛Nutmad 有罷工,有捐錢俾星火同立場新聞💛工廈入面C室,好易搵,出左lift一路沿住走廊行聽到客人傾計聲就知到了。唔知點解我見親呢d圈圈都覺得好有聖誕氣氛🎄😂室內明亮整潔,有一排六座位的望窗位置。原本我地坐牆邊,見到窗口位有客人離開,成功叫侍應幫我地轉位👍全部侍應都好有禮貌,服務態度好好呀👍煙燻豬豬卡邦尼有芝士脆片,豬面肉,煙腩片,意大利煙肉,蛋汁,意大利麵 (不含忌廉,含生雞蛋同芝士調配而成的新鮮蛋汁)Nutmad ig 介紹自己係Gastronomy,特意google下發現原來係美食學咁解。品嘗過呢碟carbonara有少少明咩叫美食學了🐷❤️甜脆的應該係煙腩片?加上芝士餅的咸香,新鮮蛋汁,同埋texture煙韌的意粉,簡直係味覺的饗宴😋普通的carbonara無得比。慢煮雞胸牛油果三文治點解要放咁多草☹️最唔鍾意食沙律菜同生既菜。雞胸牛油果好健康,多士微烘過,邊位脆脆的又厚。焦糖香蕉 雪糕 法式多士最期待就係個甜品😍提醒大家預返時間order,製作需20分鐘呀。今次呢款同其他人食評的多士不同,我估佢應該係轉左第二

唔知點解我見親呢d圈圈都覺得好有聖誕氣氛🎄😂

煙燻豬豬卡邦尼

慢煮雞胸牛油果三文治

焦糖香蕉 雪糕 法式多士
最期待就係個甜品😍提醒大家預返時間order,製作需20分鐘呀。今次呢款同其他人食評的多士不同,我估佢應該係轉左第二隻麵包?😂厚多士外脆內軟好正,加上冰凍雲尼拿雪糕同焦糖香蕉,幸福度滿分👍😍擺碟真係好靚呀😘

Menu