2021-12-20 577 瀏覽
🚦莊士敦廣場出名係「火鍋天堂」,成棟大廈有住形形色色嘅火鍋鋪,今日下午特別黎試下同事推介過嘅鍋霸台式邊爐🍲!地鐵站一出就見到,過馬路就係啦,超方便!🚉我哋兩個人食,叫咗$298/人嘅Set,另外都加咗錢轉雙拼湯底,一辣一唔辣😗左:🐔藥膳養生花膠雞涮涮鍋右:🌶台灣麻辣牛肉涮涮鍋溫馨提示,呢個湯底超正!🐮一開始以為係普通牛肉,點知係勁入味同腍身嘅牛腩,好高質呀♥️呢個係餐廳每枱都會送嘅鹹蛋黃炸魚皮🐟份量一啲都唔少,絕對夠你頂口癮!溫馨提示,送一碟架咋~鋪頭係採用QR Code 落單嘅,方便快捷✅每次嚟嘅份量都係base on人數而安排~特別推介大家食呢度嘅🦑手打墨魚滑、🦐蝦滑、🐥雞軟骨丸子👍🏻記得有隻芥末醬嘅丸,都係超級好味㗎!重點係,全部都可以無限Encore📢其他配料都一應俱全,種類多,揀有一樣啱你口味!飯品方面,同樣有冷泡茶🌱🤩值得一提嘅係,佢竟然有🇹🇭泰國玻璃樽裝嘅Soda Water!出面真係比較少見到,如果大家嚟到,不妨一試呀!食到最尾餐廳會Offer送甜品,每人限一杯☺️食飽飽再配上雪糕🍦真係超滿足嘅一餐♥️❗️

地鐵站一出就見到,過馬路就係啦,超方便!🚉

左:🐔藥膳養生花膠雞涮涮鍋
右:🌶台灣麻辣牛肉涮涮鍋

呢個係餐廳每枱都會送嘅鹹蛋黃炸魚皮🐟
份量一啲都唔少,絕對夠你頂口癮!
溫馨提示,送一碟架咋~

鋪頭係採用QR Code 落單嘅,方便快捷✅
每次嚟嘅份量都係base on人數而安排~
特別推介大家食呢度嘅🦑手打墨魚滑、🦐蝦滑、🐥雞軟骨丸子
其他配料都一應俱全,種類多,揀有一樣啱你口味!

飯品方面,同樣有冷泡茶🌱
出面真係比較少見到,如果大家嚟到,不妨一試呀!

食到最尾餐廳會Offer送甜品,每人限一杯☺️
食飽飽再配上雪糕🍦真係超滿足嘅一餐♥️❗️