2016-09-11
我覺得兩三個月食一次放題岩曬 唔會厭又唔會吊癮所以我會試曬唔同地方既放題 今次就係大瀛喜 夜晚放題就食得多 午市真係未試過 呢間係朗豪坊對面 mr red上面 要搭電梯上2樓 再直行搭lip去5樓 我都搵左陣 所以大家可以睇下做參考入到去有d似地下密室 幾得意 食3個鐘 我梗係慢慢黎 放題好似黎黎去去都係三文魚 所以叫刺身個陣 我特登叫d貝柱 象拔蚌刺身 估唔到有驚喜 諗住只得三文魚刺身係新鮮 點知其他刺身都好fresh 唔會好難咬 壽司反面唔同放題會有唔同特別既款 呢間既壽司我敢講係我食過最好既其中之一 尢其係有芝士既壽司 陣陣芝士味好香 唔會太油膩但 所以會推介大家炸物黎講 整體都好食 而雞翼同榴槤炸彈都係高人一級 雞翼既調味好入味 比起平時食個d好好多 而榴槤炸彈就保持到一貫味道 唔會太油同太強烈我最估唔到係有唔同甜品 之前個d放題係放曬係出面自己揀 而呢間係專人送上黎 而款式比起其他多同高級 例如有個北海道3.6牛乳芝麻布丁 真材實料 而焦糖布丁都好好食 仲有其他款式可以揀 有時唔一定要夜晚先食放題既 晏就都可以試下 其實仲正 可能附近裝修所以有陣味 不過唔大影響架