今日同朋友去旺角西洋菜街附近搵嘢食,見到銀城廣場樓上有間餐廳唔錯,於是就上去試下。 門面嘅燈同入面嘅裝飾都幾有特色,我哋坐低咗之後叫咗兩個set dinner ,分別叫咗個自由配搭意大利面,同自由配搭意大利薄餅,仲有個迷你小食炸盤, set dinner包咗前菜湯同甜品。 湯我哋點咗個意大利雜菜湯同南瓜湯,之後兩碟沙律前菜都送上,上邊有水果同蔬菜。 過咗十分鐘,自由配搭意大利面亦都送上 ,我哋揀咗忌廉汁,配蘑菇,洋蔥,香蒜同雞同火腿,意大利麵嘅麵質唔錯。 之後自選意大利薄餅,我哋揀咗蕃茄,橄欖,雞肉同洋蔥做配料,個餅底幾薄,味道唔錯。 最後係小食炸盤,有炸蝦,炸春捲,炸洋蔥圈同肉腸,味道唔錯。 仲有兩個朱古力餅做甜品。

最後係小食炸盤,有炸蝦,炸春捲,炸洋蔥圈同肉腸,味道唔錯。

仲有兩個朱古力餅做甜品