2022-08-10 271 瀏覽
夏日熱辣辣!行完M+展覽,出返户外好曬,即刻入返ADD+ grab and go又再涼下冷氣先,本身想入餐廳坐低食,但要排大隊。呢度賣嘅嘢食款式都幾多,有港式茶餐廳嘅粉面飯,又有西式嘅三文治麵包甜品,仲有健康嘅沙律同埋水果杯。飲品方面,有台式手搖、冷泡茶、水果沙冰同咖啡等,總有一樣啱你心意。烤南瓜蜜桃雞肉沙律- 四十幾蚊嘅價錢有咁大盒足料沙律,其實都抵食、唔錯!當然雞肉肉質鞋咗少少,不過點上沙律醬一樣美味。烤南瓜入口即化,甜絲絲嘅。仲有黃椒、青椒、紅椒做配菜,增添顏色,推介!Sparkling White Peach Earl Grey- 呢個有汽手工茶幾有驚喜!伯爵茶味幾重,唔會比白桃味蓋過,又唔似飲汽水咁甜,感覺健康又清新!KiKi冷泡焙茶- 焙茶濃厚唔澀口,非常解渴!
烤南瓜蜜桃雞肉沙律

KiKi冷泡焙茶
- 焙茶濃厚唔澀口,非常解渴!
烤南瓜蜜桃雞肉沙律
2022-08-07