2020-04-06 29 瀏覽
同朋友行完黃金,想係附近食個靚飯,屎忽癢想食BURGER,你都知啦罷吃左M記噤L耐。SEARCH 1 SEARCH 有 BURGERMAN 係左右,就行左過去,黃金行過去5分鍾就到,PERFECT池。平時要吃兩個M記飽餐先飽既我 (M記舊肉薄到…),一開波就當然搵最JUICY最飽肚既包包。決定就是你了, TRUCKLE BURGER 至尊漢堡。盛惠88蚊。 依個包,你睇個MENU 既DESCRIPTION 係最L長,係佢啦,最多料。有兩塊扒啦,煙肉啦,我最愛既芝士啦,仲有蛋同蕃茄。我只能夠說我自己買個兩塊扒仔都可能要30蚊塊,你收我88蚊我就真係唔客氣。話說唔同人食BURGER有唔同吃法,而我就一定係要一次食噤多層,(有D人係拆開一層層用刀叉食,我真係話佢地都XXX )。 言歸正傳,首先要用雙手稍稍用力將噤多層既料壓一壓,而MATCH到你個口既SIZE,宜個時候依個新鮮整好既飽,扒既肉汁,蛋汁同蕃茄水會同一時間流少少出黎,你就可以馬上咬落去,係要馬上咬。肉既香味,蕃茄既酸甜,煙肉既咸香,蛋同融化緊既芝士既滑漏同一時間會進入你既口腔,而依種混合而滿足感大既味覺正正係人要吃BURGER既原

有兩塊扒啦,煙肉啦,我最愛既芝士啦,仲有蛋同蕃茄。我只能夠說我自己買個兩塊扒仔都可能要30蚊塊,你收我88蚊我就真係唔客氣。話說唔同人食BURGER有唔同吃法,而我就一定係要一次食噤多層,(有D人係拆開一層層用刀叉食,我真係話佢地都XXX )。 言歸正傳,首先要用雙手稍稍用力將噤多層既料壓一壓,而MATCH到你個口既SIZE,宜個時候依個新鮮整好既飽,扒既肉汁,蛋汁同蕃茄水會同一時間流少少出黎,你就可以馬上咬落去,係要馬上咬。肉既香味,蕃茄既酸甜,煙肉既咸香,蛋同融化緊既芝士既滑漏同一時間會進入你既口腔,而依種混合而滿足感大既味覺正正係人要吃BURGER既原因(我認為)。所以,依一個BELL並無令我失望,下次返黎試個蘑姑BELL先。