2006-09-24 2 瀏覽
今日同女朋友去這裏食Lunch Buffet, 因沒有預先Book位所以被安排坐到不近食物攤檔果邊, 食物有Tiramisu, 朱古力蛋榚, 最意想不到竟然有車仔麵及生滾粥, 馬來西亞拉茶、薄餅,拉茶有濃烈薑味好難飲, 生蠔好瘦但不是就咁擺上蠔殼果D, 但Refill得好慢, 魚生及拖羅都幾新鮮, 湯有忌廉粟米湯及西洋菜陳腎湯,個人覺得最好吃是Tiramisu同Souffle, 同埋用個好細既砵仔載住的焦糖燉蛋, 其餘的都是乏善足陳, 最Cheap既都是D雪榚車式的軟雪榚, 連牛奶公司的都不如, 佰幾蚊食D咁既野真係好唔抵, 總括來講可以用一個字形容"Cheap"。