2022-10-20
Weekend中午左右嚟到食lunch放題 第一次嚟就試吓$699個set先啦首先主角就係A5和牛拼盤啦😍 Staff同我哋介紹呢度啲食全部都係日本直送 非常新鮮油脂分布平均 就算亂燒都好好食😂基本上完全唔需要加調味料 個人最鍾意五花腩同牛肋肉🥰廣島蠔隻隻都肥美 有埋牛油香真係勁正除咗以上之外 仲有比較特別係好多平時少見嘅部位或內臟都係 例如雞冠 牛心等等 最推介牛腸同雞冠 好爽好新鮮😜蟹味噌甲羅燒就一定要試啦 同鵪鶉蛋撈埋之後蟹味超濃 個米餅竟然都好香口 好唔節制咁食咗四個...🥸粟米真係好鮮甜 夾住喺燒肉中間食可以解吓膩添😋 另外係蛋黃醬燒帆立貝 味道都唔錯 芝士年糕又係最愛 encore 咗幾round 入面啲芝士好流心 年糕又夠軟 yummy yummy 甜品就不過不失啦 雪糕冇乜特別 反而牛乳奶凍就有驚喜 好濃奶味😇Overall環境都幾好 坐得舒服又有大玻璃可以睇晒成個維園景 但當日嚟食咁啱係橫風橫雨嘅一日 天氣差到乜都睇唔到😅 另外 Staff姐姐都好有心機介紹啲嘢食 同埋見我哋燒到揦手唔成勢又出手幫我哋燒😂 可以再戰😌
第一次嚟就試吓$699個set先啦
廣島蠔隻隻都肥美 有埋牛油香真係勁正