(非會員)
我平時鐘意四圍貢,試新嘢,尤其係樓上舖,簡直就係情有獨鐘!嚴格嚟講除了為咗食,係想看看它們各自的特色!琴晚行過時代廣場,比我係對面2樓發現咗有個好得意嘅露台, 有隻好可愛嘅小天使石像對準時代廣場吹泡泡, 立即吸引左我上去呢間叫 Little Tomato 嘅樓上Cafe!Cafe環境佈置都幾舒服,桃紅加上黑色,燈光不太猛,露台對著Times Square,秋高氣爽,重有兩個穿上制服嘅侍應友善地招待,話題多多!都OK feel啦~ 我哋2個人,每人叫咗份晚餐,有一般嘅蒜蓉包跟餐湯,我叫了個豬扒蛋包飯,賣相有D心思 ! 友人叫咗個芝士焗蟹燴飯,見到個芝士汁厚厚咁遮住成碟飯,食落OK但好大份~ 上樓Cafe,食物賣相同味道是OK水準,算合格! 重有甜品同特飲!,而特飲就真係幾特別,其中一杯係個侍應即興沖嘅 叫小桃特飲, 係青蘋果味梳打,飲落几醒神! 友人飲啤酒,買2送1,埋單百零蚊 ! 可以再來!Ps: 小天使石像對準時代廣場吹泡泡好有feel. 有計!
芝士焗蟹燴飯,D芝士汁遮住成碟飯呀

,話題多多!都OK feel啦~

上樓Cafe,食物賣相同味道是OK水準,算合格!

Ps: 小天使石像對準時代廣場吹泡泡好有feel. 有計!
2012-10-29
5 分鐘 (堂食)
芝士焗蟹燴飯,D芝士汁遮住成碟飯呀