餐廳: Glasshouse (形點 I)
資訊:

帶小朋友食野都鐘意揀啲有兒童餐嘅餐廳因為佢哋較接受小朋友用餐 唔洗成餐飯都比人敵視呢間餐廳有兒童餐仲有靚view 忍唔住上嚟打篇文推介望住花海 小朋友都開心啲同靜啲😂😂😂😂一到埗職員已經主動幫小朋友安排highchair同餐具好似大部分員工都喺外國人 好在餐牌有中文又有數字溝通都唔成問題👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻兒童餐有4款主菜 跟埋果汁同雪糕樣樣都有得揀 我哋嗌咗漢堡薯條+橙汁+芒果雪糕漢堡喺小朋友size但塊牛扒一啲都唔細勁厚身 俾大人食都夠晒過癮雪糕食落似喺果汁炒冰啱晒我呢啲好多擔憂唔想俾小朋友食雪糕嘅家長仲用雪冰咗嘅容器裝好有誠意feel到對小朋友都有對大人一樣嘅尊重同一絲不苟大人食咗牛肝菌芝士意粉(有酒超香)四季Pizza(好大份兩個大人食唔晒呀)香芒龍蝦沙律👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(呢個超級讚 必嗌!!)香芒印度煎餅 (好味嘅甜點😋)仲有芒果Smoothies同椰子三色冰👍🏻
帶小朋友食野都鐘意揀啲有兒童餐嘅餐廳

雪糕食落似喺果汁炒冰
啱晒我呢啲好多擔憂唔想俾小朋友食雪糕嘅家長
仲用雪冰咗嘅容器裝好有誠意
feel到對小朋友都有對大人一樣嘅尊重同一絲不苟

大人食咗牛肝菌芝士意粉(有酒超香)

四季Pizza(好大份兩個大人食唔晒呀)

香芒龍蝦沙律👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(呢個超級讚 必嗌!!)

香芒印度煎餅 (好味嘅甜點😋)

仲有芒果Smoothies同椰子三色冰👍🏻