2022-04-23 25 瀏覽
一講起日式料理,古今二比較熟悉嘅一間日式餐廳,今次去到荃灣原來開咗一間新店,我同朋友思鄉病發作一齊去食個lunch 😝😝😝✨龍卷風沙律 $76用咗日式芝麻醬汁再加埋蟹柳絲撈埋蔬菜一齊酸酸地份量大一倍😳,食完呢個前菜即時增加食慾🤪🤪🤪✨蜘蛛 $98聽個名蜘蛛好得意😁所以order左一客😆卷物我嘅至愛材料又豐富,白飯配紫菜大大件好吸引😍,炸軟殼蟹炸至乾身好鬆脆😱蟹柳加牛油果🥑係絕配,青瓜更加唔會太油膩😍✨超級龍卷風 $88另一款就係話超級龍捲風聽我個名好友份量😍鰻魚鰻魚控嘅我一定會必食😋芝士同炸天婦羅一齊食香味濃郁加埋我最鍾意嘅鰻魚裏面啖啖肉🤩🤩卷物超級大,份量驚人😱好啱我食✨埼玉網燒牛舌 $78燒咗嘅牛脷香口濃郁,中間口感煙韌外仲好香牛肉膻味,好有口感點埋秘製醬汁酸酸甜甜都幾開胃😍✨黑豚豬頸肉串燒 $28黑豚肉本身較為香口,仲要係黑豚豬頸肉做串燒,豬肉肉質非常厚實食落去淡淡豬肉嘅油脂滲出😍好好味😋✨鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 $32黑豚已經好香濃仲有係鹿兒島出產嘅豚肉,肉質好嫩油脂爆滿口腔,用咗荔枝肉卷埋一齊甜甜地好開胃唔會太油膩😍😍😍意外驚喜,值得推介🤩🤩🤩

✨龍卷風沙律 $76

✨蜘蛛 $98

✨超級龍卷風 $88

✨埼玉網燒牛舌 $78

✨黑豚豬頸肉串燒 $28

✨鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 $32

2022-04-14
10 分鐘 (堂食)
午餐