2022-08-28 583 瀏覽
第一次嚟餐廳好難搵,原來係近The Natural位置裏面,有啲隱蔽🤣,今次預先同朋友訂咗位嚟到K11呢間好木系嘅餐廳,估唔到都好多人客人等位入坐,好彩預先book定唔係有排等😂。明太子忌廉汁煙肉意粉鍾意食明太子嘅我一定必點,明太子同忌廉嘅份量都多,食落好creamy帶有少少辣,意粉好掛汁啖啖都食到明太子忌廉,意粉口感煙韌唔會太硬,略嫌明太子唔太出味,不過整體都好好食,值得一試。南瓜素芝士意大利飯南瓜味好出,意大利飯相對食落有啲硬身,如果個飯多返少少鹹味就好啲。日式甜泡菜炸雞配日式芥末醬炸雞好推薦要試試佢,嚟到熱辣辣,一入口外皮炸到好酥脆,外脆內軟,連埋芥末醬一齊食好正,泡菜唔會太辣,食落帶點甜味幾好食。Old Rubbish 飲品叫咗一杯old rubbish,裏面有益力多、西柚汁、橙汁同切好嘅西柚果肉,飲落酸酸甜甜幾好味,而飲到尾段帶點西柚嘅苦味。Peach Fruit Tea呢杯熱茶好香水蜜桃味,飲落好有果香,食完油膩嘢,飲返一杯水蜜桃茶,好似幫你消除油膩感覺。

南瓜素芝士意大利飯

Old Rubbish