2008-05-30
HAPPY FRI 7點幾既晚上, 2個人攞左33號飛, 叫到14號, 我諗, 都唔駛等好耐姐.....最後, 當然難逃等番一頭半個鐘既命運. 但係我地總結係...值得既.坐迴轉枱, 見到大大粒元貝壽司, 必食啦, HKD28 2件, 係好厚同埋大粒, 有光澤同埋彈牙. 仲有蟹棒壽司(雖然應該唔係鮮蟹柳, 但係有口感同鮮味), 三文魚魚籽壽司(fresh), 鰻魚壽司(軟滑), 玉子叉燒 (原先係叫左玉子雞軟骨, 不過黎錯就算啦), 玉子壽司(OK), 豆皮軟殼蟹卷(軟殼蟹既脆漿太厚, 無蟹香味, 豆皮好清新, 但係都係紫菜香口d), 仲有唔記得又無影相, 唔提啦.雖然話碟碟都2幾30幾, 但係碟碟份量唔小, 竟然2個人食左HKD200有找, 但係好鬼飽. 好OK噃. 有d位係店外面商場露天位, 應該感覺唔錯, 不過我估實會再等耐d囉.