Ikea港式奶茶新地伴迷你雞蛋仔🥕港式奶茶新地伴迷你雞蛋仔$19⭐️⭐️⭐️⭐️☆食落感覺係立頓紅茶奶茶沖出黎整成雪糕🤣不會太甜,奶味同茶味都幾突出。雞蛋仔外脆內軟,都幾香口,蛋味一般🥕港式奶茶新地筒$6⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️感覺上比較抵食,新地筒夠脆夠香口,如果5食雞蛋仔,叫依個真係抵食好多!🥕迷你冬甩2件(凍)$13⭐️⭐️☆☆☆粉紅色係,酸酸甜甜,好麵粉既感覺。朱古力味既甜度適中,好似食緊朱古力榛子麵包甘。======詳情======宜家家居美食站銅鑼灣告士打道310號柏寧酒店地庫================#香港美食指南 #hkfoodie #hkfood #hkeat #yummy #相機食先 #吃貨 #吃貨日常 #RR吃貨 #美食 #香港美食 #銅鑼灣好去處 #銅鑼灣美食 #RR銅鑼灣 #RR雪糕 #RR甜品 #甜品 #甜品控 #雪糕控 #雪糕 #icecream #銅鑼灣 #港式奶茶新地伴迷你雞蛋仔 #港式奶茶新地 #港式奶茶雪糕 #雞蛋仔 #奶茶雪糕 #冬甩 #Ikea #宜家家居美食站
Ikea港式奶茶新地伴迷你雞蛋仔

🥕港式奶茶新地伴迷你雞蛋仔$19⭐️⭐️⭐️⭐️☆

港式奶茶新地伴迷你雞蛋仔

🥕港式奶茶新地筒$6⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🥕迷你冬甩2件(凍)$13⭐️⭐️☆☆☆
粉紅色係,酸酸甜甜,好麵粉既感覺。
朱古力味既甜度適中,好似食緊朱古力榛子麵包甘。

迷你冬甩2件

======詳情======