2022-08-13
Wagyu Japanese Beef 🇯🇵🐮♨️ All You Can Eat🥢..諗起吃日式燒肉♨️。。一間高質日式燒肉放題店「和牛燒肉一郎」係我心水推薦❤️!全港首推使用「和牛牛識別番號」,和牛來源及背景一目了然,確保食客享用真日本和牛,滋味之餘又有信心保證!燒肉放題有5個Grading (價錢由 $198 - $888) 120mins,亦係全港首創「燒肉新幹線」智能化送餐模式,送餐更快捷衛生,亦夠創意喔!一場黎到試左🔸Course D 日本產黑毛和牛🐮 (9種類),全個套餐合共有:118款 + 舟.盛合”+桶.盛合+ 是日寶箱,極上花盛合+ 4天梯+極上夏多布里昂部位* 而甫坐下,已經送上6 Set 燒肉,超級豐富😍!其中最珍貴亦最矜貴一定係極上和牛夏多布里昂部位,因為一隻牛只得 2kg 既牛柳可以做到😳,肉質柔嫩又富油花,煎封表面鎖住肉汁,真係特別腍滑充滿牛膩香🖤!「是日寶箱」乃選用當日新鮮即切靚和牛西冷,同樣雪花分佈平均,肉質油香細嫩,讚!舟.盛合:有特選牛、豚、雞、海鮮及野菜。除左以上之外,Course D 和牛 薄炙牛肋肉、和牛 西冷、和牛 牛肋條,都係燒肉好選擇!而牛刺
而牛刺身方面,推薦生牛拖羅刺身 & 特選拌生牛肉,屬刺身高級別類都值得一試喔!
Salad Bar .Drink Bar .Dessert Bar.在自助吧可以隨意挑迎沙律、飲品及甜品等慢慢享用,最後番數條日本Yogurt 雪條,好滋味大滿足❤️!
×××[和牛燒肉一郎 -Wagyu Yakiniku Ichiro]×××
©將軍澳貿業路8號新都城中心2期1樓1040-41號舖