2018-12-02 39 瀏覽
今日同友人3人跑完步,好口喝就去左附近新開既台灣飲料店舖,位置岩岩係巴士站附近,叫做T4,Tea for u, Taiwan for u 好有親和感!我地叫左佢地既招牌:琥珀珍珠鮮奶(半糖)、凍水蜜桃🍑青茶加珍珠(少冰,無糖)和玫瑰🌹青茶(少冰)。我地等左一陣就叫到我地號碼啦!一個個杯排隊封口前影張靚靚相打下卡先!個琥珀珍珠鮮奶用左台灣黑糖配香滑鮮奶,顆顆珍珠都好Q彈。而水蜜桃青茶個蜜桃味好突出,好香甜,飲完會有種被戀愛既感覺!而玫瑰青茶有幾顆玫瑰乾花在上面襯托著,味道好清香優雅,而女士最愛飲佢因爲有美顏作用。I love Taiwan I love T4 😍+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊

+++++++++++++++
2018-12-02
$27 (其他)
  • 琥珀珍珠鮮奶
  • 玫瑰清茶