2021-06-30
成日見到啲人影依間餐廳個景,一直都未有機會去,今次揀咗晏就時間去,希望可以欣賞下日景。個日天氣都吾錯,見到藍天白雲。見到lunch menu都有好多選擇,不過我地吾想食啲咁heavy既野,所以就揀咗小食同埋brunch set😋黑松露薯蓉一嚟到既時間就好聞到好濃既黑松露味。食落去既口感係好滑好creamy,而且真係啖啖都好多黑松露,仲食到牛油既香味。😋香煎蟹餅個蟹餅比我想像中大舊好多,而我好欣賞餐廳有提供檸檬夾汁器,因為我每次自己吱都吾想整污糟自己隻手。蟹餅外脆內軟,而且入面有滿滿既蟹肉。😋炸雞窩夫三文治個賣相真係好得意,係用咗兩塊窩夫做個三文治既包,入面再夾咗塊炸雞、生菜同埋黑松露醬。味道都幾特別,因為窩夫係甜既,但係個炸雞就係咸既。😋半熟流心芝士撻依個真係好值得推介,原本以為係平時係街食既芝士撻,但無諗過係餐廳自己整。而且,真係一切就流晒啲芝士岀嚟,個撻皮好好食。
😋黑松露薯蓉
😋香煎蟹餅