2023-07-13
今日同朋友慶祝,一定要搵一間靚景又開心既餐廳~HARBOURVIEW GRILL整間餐廳都俾我好舒服既感覺, ,真係睇住日落嘆風景,而且仲叫左杯SANGRIA,真係享受到暈呀~依度職員都係好好,個個都好善談同笑容,好鐘意依間餐廳。好輕鬆自在既感覺。食物既材料都係好好既,好用心既餐廳。 l PRAWN N MANGO SALAD 依個沙律好新鮮呀,每餐有個沙律是不錯的, MANGO真係成個咁上碟,又靚又好味~l CHICKEN MUSHROOM RISOTTO好足料,真係啖啖雞肉,而且芝士味好濃l ULTIMATE BEEF BURGER 包入面有煙肉同埋好大埋既漢堡,真係超級滋味,l CHICKEN WINGS 依個雞翼整得好香脆,而且只係醬係 spicy,好野味,好喜歡依個組合。l ITALIAN MEATBALL每一個都是肉球,好滿足
l PRAWN N MANGO SALAD
l CHICKEN MUSHROOM RISOTTO
好足料,真係啖啖雞肉,而且芝士味好濃
l ULTIMATE BEEF BURGER
包入面有煙肉同埋好大埋既漢堡,真係超級滋味,
l CHICKEN WINGS
l ITALIAN MEATBALL
每一個都是肉球,好滿足
ITALIAN MEATBALL
ITALIAN MEATBALL
ULTIMATE BEEF BURGER
PRAWN N MANGO SALAD
題外話/補充資料:
HARBOURVIEW GRILL整間餐廳都俾我好舒服既感覺, ,睇住日落嘆風景,