可帶寵物嘅餐廳選擇不多, 北角匯這間朋友極力推薦,果然名不虛傳,除可帶寵物之餘,餐廳環境既舒服又高格調,有室內和室外位置選擇,亦可欣賞維港日落美景,簡直是一流的享受。我們兩個人選擇了最受歡迎的 Seafood Platter,十分豐富:Grilled Halibut (烤比目魚)魚肉鮮嫩,烤得恰到好處,搭配的醬汁更是提味。Norwegian Salmon Steak (挪威三文魚扒)入口即化,脂肪適中,美味無比。NZ Green Mussels (紐西蘭綠青口)和 Blue Mussels (藍青口)新鮮的海味,配上香蒜醬,十分開胃。Clams (香蒜蜆)鮮甜的蜆肉,加上香蒜的香氣,讓人一口接一口。Prawn (香蒜蝦)蝦肉彈牙,醬汁也讓人讚不絕口。Unlimited Fries (任添薯條)脆口的薯條,當然我們不客氣地點了兩次,哈哈!😆套餐還包兩杯飲品,可以選擇有酒精或無酒精的,非常周到。總之,這次的用餐體驗不僅美味,還能與寵物共享,實在是完美的日落晚餐選擇!

Grilled Halibut (烤比目魚)
魚肉鮮嫩,烤得恰到好處,搭配的醬汁更是提味。

入口即化,脂肪適中,美味無比。

新鮮的海味,配上香蒜醬,十分開胃。

Clams (香蒜蜆)
鮮甜的蜆肉,加上香蒜的香氣,讓人一口接一口。

Prawn (香蒜蝦)
蝦肉彈牙,醬汁也讓人讚不絕口。

Unlimited Fries (任添薯條)
脆口的薯條,當然我們不客氣地點了兩次,哈哈!😆

套餐還包兩杯飲品,可以選擇有酒精或無酒精的,非常周到。

2025-04-26 0 瀏覽
自從爸媽搬了到北角,我都多了跟他們外出吃飯,北角實在有太多美食了!我們這晚去了北角匯的Hrbourview Grill吃晚飯!西式餐廳環境好大好開揚,有outside area,同時寵物友善,更可以望到海景!重點是食物價錢貼地!今晚帶父母體驗一點墨西哥風味!原來逢星期一有Sizzling night menu!各種鐵板菜式加上墨西哥餅皮!$268選2款菜式,大優惠!點了House Wine,紅白各試了,不錯!配上美景,chill~Beef FajitasFajitas就是烤肉,烤牛肉配上洋蔥、甜椒等,鐵板上,發出滋滋聲,香氣撲鼻!配上墨西哥餅皮,還有3種醬,sour cream、牛油果醬、辣蕃茄醬,包住食,惹味!Prawn Fajitas 另一份點了蝦,同樣鐵板上熱辣辣,超多隻蝦,蝦好入味好爽口!比肉類更清爽的感覺!炭燒牛肉漢堡超巨型的beef burger!非常多料,超厚手工牛肉,還有生菜、蕃茄、蛋、芝士、煙肉,麵包鬆軟,超滿足!要大力讚揚薯條,我近年吃過最好吃的薯條!我覺得我會因為它的薯條再去吃>.<!幼身薯條超級脆!蟹肉扁意粉扁意粉煙煙韌韌,加上不少的鮮味的蟹肉,

重點是食物價錢貼地!
今晚帶父母體驗一點墨西哥風味!
原來逢星期一有Sizzling night menu!

各種鐵板菜式加上墨西哥餅皮!$268選2款菜式,大優惠!

Beef Fajitas

Prawn Fajitas

炭燒牛肉漢堡

蟹肉扁意粉
扁意粉煙煙韌韌,加上不少的鮮味的蟹肉,很大碟!

餐廳的食物和氣氛都相當好!
2025-04-21
2025-05-17 0 瀏覽
Harbourview Grill - 海景露天餐廳今日介紹一間位於北角嘅西餐廳,喺北角匯嘅商場入邊,可以飽覽維多利亞嘅海景同埋有室外位置嘅露天餐廳,仲要係寵物友善餐廳。招牌忌廉青口 $188香濃嘅白酒忌廉醬汁配上份量多嘅忌廉青口。千島海鮮薄餅 $160屬於薄底嘅薄餅,香脆,拉絲嘅芝士配上大蝦、魷魚同埋蜆肉。肉醬意粉 $140非常多肉醬,濃郁蕃茄味, 醬汁充分掛在意大利麵上。三文魚濃汁闊條麵$160類似湯汁嘅闊條麵,酸酸甜甜,唔會太過膩口。西瓜冰沙 $48清新冰涼嘅冰沙特飲。
Harbourview Grill - 海景露天餐廳

招牌忌廉青口 $188
香濃嘅白酒忌廉醬汁配上份量多嘅忌廉青口。

千島海鮮薄餅 $160
屬於薄底嘅薄餅,香脆,拉絲嘅芝士配上大蝦、魷魚同埋蜆肉。

肉醬意粉 $140
非常多肉醬,濃郁蕃茄味, 醬汁充分掛在意大利麵上。

三文魚濃汁闊條麵$160
類似湯汁嘅闊條麵,酸酸甜甜,唔會太過膩口。

西瓜冰沙 $48
清新冰涼嘅冰沙特飲。
2025-05-17 0 瀏覽
📍Harbourview Grill ❤️北角海景西餐👍~餐廳逢星期四係Steak Night 🥰牛扒有特價👍咁我哋就揀咗肉眼同西冷既套餐🥰幾高質👍~肉眼牛扒🥩炭燒味非常香👍牛扒質素幾高☺️食耐唔會韌🤪調味亦都做得幾好😎~西冷牛扒🤪雖然肉質冇肉眼咁鮮嫩🥰但係食落味道都幾好😗牛味會比較重~套餐仲包含雞翼,焗蔬菜拼盤,同埋飲品👍性價比非常高🤭👍📍北角渣華道123號北角匯二期1樓108號舖
📍Harbourview Grill ❤️北角海景西餐👍

~肉眼牛扒🥩

~西冷牛扒🤪

雖然肉質冇肉眼咁鮮嫩🥰但係食落味道都幾好😗牛味會比較重

~套餐仲包含雞翼,焗蔬菜拼盤,同埋飲品👍性價比非常高🤭👍

📍北角渣華道123號北角匯二期1樓108號舖
用餐優惠
試食活動
2025-05-15 0 瀏覽
北角優質景觀餐廳,餐廳環境開揚光猛,落地玻璃欣賞到海濱長廊的景色,相信晚上黎景色會更加🤩肉眼扒12安士真系超高質!!!落單嘅時候揀咗五成熟,牛扒切開仲系粉紅色好嫩滑,油脂分布平均,色澤同埋相都系一流!配埋薯仔、西蘭花等等的蔬菜,真心覺得系誠意之作,有質素得嚟唔貴!牛扒多汁散發著濃郁的炭燒香味,蘸上少許海鹽更是美味。炭豬肋骨大件到爆😍 份量十足,燒之前已蘸上醬汁,醬汁甜甜地好香口。豬肋骨炆得入味軟腍,又不失口感。肉嫩非常之容易就可以進食,配薯蓉同沙律😛多人聚會share就最岩Tiramisu 用咗個玻璃樽裝住,幾得意。味道唔算太甜,芝士味好濃,有淡淡咖啡香氣。Harbourview Grill (北角)北角渣華道123號北角匯二期1樓108號舖

肉眼扒12安士

Tiramisu

Harbourview Grill (北角)
北角渣華道123號北角匯二期1樓108號舖
  • 肉眼扒12安士
  • 炭燒豬肋骨
2025-05-14 0 瀏覽
餐廳戶外環境一流,提供了一個非常放鬆的氛圍,環周圍境清靜優美!而且這是寵物友善餐廳,可以帶狗狗來一起用餐! 海鮮拼盤每一種海鮮都非常新鮮,令人垂涎大蝦肉質鮮嫩,輕輕翻炒後搭配蒜香,沒有掩蓋海鮮的自然甜味,反而提升了整體口感青口及蜆肉口感細膩,浸潤著香濃的蒜蓉牛油醬,鮮味十足,讓人一口接一口烤比目魚嫩滑,烤得恰到好處,保持了魚的鮮美!加上檸檬汁令比目魚增添清新味道!挪威三文魚扒同樣出色,烤至外皮酥脆的同時,內部卻依然保持了豐富的脂肪,帶有微微的煙熏風味!用餐時搭配的白酒,令整體味道更加層次分明。為了清新口感,選擇了檸檬茶來搭配,清新的酸味正好平衡了海鮮的濃郁。 薯條仲有得任添, 薯條幼長脆卜卜,非常香口 另外有其他小食可以叫,例如忌廉菠菜,薯蓉及番薯條!我哋加了$38要烤蔬菜,有西蘭花,三色彩椒,紅蘿蔔,都非常可口,令整餐更加均衡健康!

海鮮拼盤
每一種海鮮都非常新鮮,令人垂涎

用餐時搭配的白酒,令整體味道更加層次分明。

薯條仲有得任添, 薯條幼長脆卜卜,非常香口

另外有其他小食可以叫,例如忌廉菠菜,薯蓉及番薯條!

2025-05-09 0 瀏覽
位於北角匯的「Harbourview Grill」西餐廳,地理位置一流,北角地鐵站一出行1分鐘就到,而且環境一流,設室內外位置,仲可以欣賞海景,有寵物嘅朋友非常歡迎,而且食物水準非常唔錯,價錢抵之餘份量亦十足,真係性價比高👍▪️Ultimate Beef Burger 炭燒牛肉漢堡 份量超巨型,漢堡扒用上最高等級牛肉,燒至外脆內裏Juicy,而且肉味夠濃,配上煎香嗰鬆軟嘅麵包、煙肉、芝士、煎蛋、蕃茄、新鮮沙律醬和特調醬汁,仲有大大份嘅薯條,漢堡控真係唔可以錯過👍👍▪️Linguine Vongole 香辣蒜茸白酒蜆肉意粉蜆肉份量好慷慨,用上橄欖油、大蒜和辣椒爆炒,味道非常鮮味,意粉爽口有彈牙,而且非常掛汁,醬汁香辣又帶甜香,夠晒惹味▪️Fish & Chips 英式炸魚薯條炸魚薯條配他他醬 ,魚柳外皮特別香脆,魚肉超級嫩滑,炸魚已經調咗味已經好好食,但當然要加埋檸檬汁同埋他他醬才算完味,幼薯條外脆內軟份量超多▪️Lava Cake 朱古力心太軟自家製心太軟朱古力蛋糕,焗至外皮香脆,朱古力醬一切開之後蜂擁而出,朱古力味超香濃,配上最佳拍檔雲呢拿雪糕,就算食到幾飽都覺得好美味▪️House Red

▪️Ultimate Beef Burger 炭燒牛肉漢堡

▪️Linguine Vongole 香辣蒜茸白酒蜆肉意粉

▪️Fish & Chips 英式炸魚薯條

▪️Lava Cake 朱古力心太軟

▪️House Red Wine
每晚三點至八點就係佢哋happy hour時間,酒類飲品超抵飲,好似我哋今晚點咗紅酒,都係 $42蚊一杯,味道非常唔錯
  • Lava Cake
  • Linguine Vongole
2025-05-09 0 瀏覽
餐廳有室外露天座位,仲🉑以帶狗狗,新餐牌有Seafood / Grill Platter,超抵食,兩個人都食唔晒$688 Grill Platter底層係沙律菜,包埋Hoegaarden beer➕Lemon tea,仲🈶任添薯角供應,見到好幾台客人都係Family 黎食呢度嘅西冷扒真係唔錯,揀咗5️⃣成熟,西冷扒選用優質牛肉,食落內裡鮮嫩多汁,仲有炭燒香氣厚切豬扒都有炭烤坑紋,外層煎得金黃微焦,肉質結實印度香料烤雞融入多種印度香料腌製,咬落散發濃郁嘅香料氣息,點上醬汁食就更美味炭燒豬肋骨都幾大件,面層鋪滿濃郁嘅燒烤醬,食落滋味滿滿土耳其烤肉串燒點上醬汁一齊食,肉質香滑多汁加38蚊有個忌廉菠菜,食落非常香嫩可口

厚切豬扒都有炭烤坑紋,外層煎得金黃微焦,肉質結實

炭燒豬肋骨都幾大件,面層鋪滿濃郁嘅燒烤醬,食落滋味滿滿

土耳其烤肉串燒點上醬汁一齊食,肉質香滑多汁

加38蚊有個忌廉菠菜,食落非常香嫩可口
2025-05-04 0 瀏覽
難得人齊,星期六梗係要出嚟chill吓😎 呢晚朋友仔就帶我哋嚟到位於 #北角匯二期 樓上嘅一間西餐廳「Harbourview Grill」,話包我哋有驚喜🍻嚟到餐廳嘅大門,#小秘書 已經被精緻嘅馬賽克燈飾吸引住👀 沿着餐廳酒吧直行,就去到我哋靠近落地玻璃嘅位置,如果大家唔怕熱,仲可以選擇露台位置,邊食邊欣賞外邊嘅景色,而且餐廳屬於pet friendly系列,食客可以帶埋隻小寶貝出嚟露台玩吓,整個配套都幾寫意㗎❤️餐廳主要提供美式同意大利菜式食物為主,呢日我哋就揀咗個 #烤肉拼盤、#意粉、#薄餅,同一啲 #特色小食,一於不飽無歸🍻前菜、沙律🦪新西蘭青口 - 師傅喺 #青口 上面加咗特製嘅醬料一齊焗,酸酸辣辣非常惹味🥑雞肉牛油果沙律 - 份量十足嘅配料跟沙律菜一齊食,飽肚得來又健康主菜🍝香辣蒜蓉白酒蜆肉意粉 - 大大隻嘅蜆肉,跟意粉同蒜蓉白酒煮成嘅湯汁一齊食,份外香口🍕千島海鮮薄餅 - 滿滿嘅芝士、海鮮粒鋪滿微焦嘅薄批上,好有意大利風味🍖烤肉拼盤 - 滿滿嘅一盤烤肉,令人賞心奪目👀 豬肋條搽上特製醬汁,豐富嘅口感令人一試難忘😎 朋友仔就比較鍾意佢哋嘅 #烤雞 同埋 #牛扒,加埋手功製嘅肉條

前菜、沙律

主菜
🍖烤肉拼盤 - 滿滿嘅一盤烤肉,令人賞心奪目👀 豬肋條搽上特製醬汁,豐富嘅口感令人一試難忘😎 朋友仔就比較鍾意佢哋嘅 #烤雞 同埋 #牛扒,加埋手功製嘅肉條一齊食🤤 講到食肉,又點少得手上一杯house red wine(#紅酒)同 #啤酒 ... 好滿足呀!

🍰甜品
完美嘅一餐,當然唔少得一個出色嘅 #甜品,我哋就點咗個 #朱古力心太軟,即叫即焗嘅心太軟,藏有流心嘅朱古力漿,一拮落去朱古力香馬上爆發出嚟,感覺非常治癒!

餐廳整體環境都幾骨子,客人可以輕輕鬆鬆咁坐喺度慢慢傾慢慢食,用餐嘅時候絕對唔會有人無啦啦走過嚟打擾😎 確實係一個唔錯嘅聚腳點❤️

📍Harbourview Grill (北角) 渣華道123號北角匯二期1樓108號舖
2025-05-03
2025-05-04 0 瀏覽
今日朋友帶我去咗北角一間海邊嘅餐廳,坐入面都可以望到海景,坐露台氣氛會更加好,喺海邊飲嘢食嘢感覺好chill。呢間餐廳仲係pet friendly,適合帶一大班人過嚟食😎✨Mix Grill Platter $688佢哋做緊platter night,有seafood或者mix grill。今次我哋揀mix grill已經包咗好多唔同嘅肉類,例如係燒豬肉、燒雞胸、燒牛扒、豬仔骨,啱晒食肉獸,仲有任食薯條同埋包兩杯house wine/beer。✨青口青口我覺得偏東南亞口味有蕃茄少少蒜蓉醬喺上面,雖然重口味啲,但係都幾好食。✨雞肉牛油果沙律雞肉唔靭配牛油果沙律好fresh。✨蒜蓉蜆肉意粉重蒜蓉味,都幾多蜆肉,意粉al dente。✨Seafood Pizza係薄批形式,我上面有頗多芝士,有少少拉絲,同埋有唔同嘅雜錦海鮮係上面。✨朱古力流心蛋糕一切開真係好流心,濃郁朱古力味。

✨Mix Grill Platter $688

✨青口

✨雞肉牛油果沙律
雞肉唔靭配牛油果沙律好fresh。

✨蒜蓉蜆肉意粉
重蒜蓉味,都幾多蜆肉,意粉al dente。

✨Seafood Pizza

✨朱古力流心蛋糕
一切開真係好流心,濃郁朱古力味。
2025-05-04 0 瀏覽
好耐冇食牛牛啦!發現一間西餐廳逢星期四有牛扒夜!套餐價好抵食🤩仲有海景真係好chill呀!是日餐湯係忌廉蘑菇湯,口感很creamy,仲搭配一塊麵包🥖今晚主角牛扒可以揀兩款🥩分別揀左肉眼扒及西冷扒🤩肉眼肉質偏軟嫩而西冷肉質緊實且鮮嫩,兩款都叫左五成熟,大廚處理得很好~外脆內粉嫩🤤套餐還包含兩杯餐飲😋芝士卡邦尼意粉🧀芝士很濃味,每條意粉都掛滿醬汁又好大份量!PASSION PAVILLION最後揀左杯cocktail🍹有新鮮的熱情果及菠蘿汁,味道好清新👍🏻

是日餐湯係忌廉蘑菇湯,口感很creamy,仲搭配一塊麵包🥖

芝士卡邦尼意粉
🧀芝士很濃味,每條意粉都掛滿醬汁又好大份量!

PASSION PAVILLION
2025-05-03 0 瀏覽
📍 Harbourview Grill - 北角@harbourviewgrillhk餐廳內嘅光線好充足、好光猛,因為有戶外嘅天然光同餐廳設計嘅光線,令到整個氣氛都好柔和!呢度仲會有戶外同室內的位置,更加係一間友善寵物嘅餐廳,所以各位主旨都可以帶埋狗狗一齊坐室外嘅位置,望落去已經係一片綠油油嘅草地,日頭影相打卡一流,更加可以望到少少海景,好寫意!再慢慢嘆返杯酒🥂享受一個屬於自己同狗狗寧靜嘅假期🥢✨意大利牛肉丸超juicy 嘅手打牛肉丸,配濃郁意大利番茄醬同巴馬臣芝士,芝士片超香,肉香爆棚!✨蟹肉扁意粉賣相幾吸晴🤩每一啖都食到成日餐肉。都唔知一碟意粉用咗幾多隻蟹,蟹肉碎多到爆炸,個汁更香濃,扁意粉扁得嚟都算厚身同幾煙韌,超掛汁~食完啲意粉,啲蟹肉仍然仲有好多🦀超級邪惡✨經典薄餅用咗水牛芝士!手工番茄醬+青椒+菠蘿+蕃茄粒+新鮮羅勒,餅底香脆,芝士多到癲~好食到爆炸,而且一上枱已經好驚訝🙀竟然個Pizza係咁大個🍕真係三個人食都得🍕🍕🍕✨ Mango Grog{Rum, Lime juice, Mango puree,Raspberry, Orange puree}係一個咁舒服嘅環境之下,

📍 Harbourview Grill - 北角
@harbourviewgrillhk

✨意大利牛肉丸

✨蟹肉扁意粉
賣相幾吸晴🤩

✨經典薄餅

✨ Mango Grog
係一個咁舒服嘅環境之下,當然要飲番杯Cocktail,我就揀咗有水果味嘅Cocktail,用新鮮嘅芒果打成汁,再加入少少酒精,飲多兩啖先覺得有酒味,的確幾好飲,又唔會太甜🥂

2025-05-01 0 瀏覽
今天和朋友到北角一間海景西餐廳午膳。餐廳裝修雅緻,歐陸風格,有室內和户外兩部份,室內設有落地大窗,維港景色一覽無遺,座位寬敞舒適。餐牌上推介半自助午餐,可以用特惠價錢追加“主菜”和“飲品”,當然不能錯過啦!點菜後先到自助吧轉一圈。自助吧已攞放多款美食:沙律菜、吐司、磨菇忌廉湯、印度長米飯、辣汁豬扒、茄子炸魚、粟米大蝦、椰汁咖喱雞、比薩批。吐司上放有雜果蔬菜,再灑上椰絲,非常精緻。磨菇忌廉湯芬香濃稠,口感綿滑。四個熱葷之中,我最喜歡“椰汁咖喱雞”,椰香中帶微辣,香甜可口,伴飯吃份外滋味。即製新鮮比薩批,批底香脆,饀料足。自助部份已經頗豐富,但優惠追加主菜實在太吸引了!特惠追加:“西冷牛扒”一大塊厚切西冷牛扒,外皮微微烤焦,內部仍呈粉紅色,一口咬下,肉汁豐富,烤香味與鮮嫩並存,真令人驚喜。“豬背扒”厚切豬背扒,外面微焦,裏面肉質鬆軟多汁,肉味豐富,也不錯之選。兩個主菜都配有新鮮即炸的香脆薯條。“泡沫咖啡”香濃綿滑“有汽白酒”酒味香醇,跟扒類食品最合宜。“朱古力熔岩蛋糕”即叫即製,朱古力蛋糕裏面包住熱朱古力,切開蛋糕後,熱朱古力如熔岩般徐徐流出,非常別緻。朱古力蛋糕外皮香口,還有雜果和雪糕伴
點菜後先到自助吧轉一圈。
自助吧已攞放多款美食:
吐司上放有雜果蔬菜,再灑上椰絲,非常精緻。
磨菇忌廉湯芬香濃稠,口感綿滑。
即製新鮮比薩批,批底香脆,饀料足。
自助部份已經頗豐富,但優惠追加主菜實在太吸引了!
特惠追加:
“西冷牛扒”
“豬背扒”
兩個主菜都配有新鮮即炸的香脆薯條。
“泡沫咖啡”香濃綿滑
“有汽白酒”酒味香醇,跟扒類食品最合宜。
“朱古力熔岩蛋糕”
即叫即製,朱古力蛋糕裏面包住熱朱古力,切開蛋糕後,熱朱古力如熔岩般徐徐流出,非常別緻。朱古力蛋糕外皮香口,還有雜果和雪糕伴碟,是不可多得的甜品
“MOJITO雞尾酒”,賣相吸引,顏色漂亮。有士多啤梨、菠蘿等水果,口感清爽怡人。
一面把酒欣賞維港美景,一面享用豐盛美食,真是好享受。
這間是寵物友善餐廳,外面座位視野廣濶,吹著微微海風,朋友計劃帶埋狗狗來吃晚餐!

沙律
西冷牛扒
豬背扒
朱古力熔岩蛋糕
雞尾酒,有汽白酒
  • 西冷牛扒,豬背扒,朱古力熔岩蛋糕
2025-04-25 0 瀏覽
Chef Ecy’s Dining Experience:🥰 Food | Ambience | Service | Price | Easy Access | Wheelchair | Easy Parking | Cake Cutting Fee🙂 Pet Friendly | Restroom Cleanliness😠 Corkage FeeThis restaurant is a steak house and has two branches in Hong Kong. The one I went to is in North Point inside the shopping center called Harbour North. It has both indoor and outdoor seatings. It‘s pet friendly but can only allow in outdoor seatings. There is a charge if you bring your own wine but no charge for cake y
Chef Ecy’s Dining Experience:
😠 Corkage Fee

This restaurant is a steak house and has two branches in Hong Kong. The one I went to is in North Point inside the shopping center called Harbour North. It has both indoor and outdoor seatings. It‘s pet friendly but can only allow in outdoor seatings. There is a charge if you bring your own wine but no charge for cake you bring in. It is easy to access to this shopping center by bus, minibus, tram or even MTR. Take exit A1 from North Point MTR station and it is only 2-min walk from there. Inside the mall, there is lift to every floor, so wheelchair is ok. If you drive, there is parking space in the mall and provide free parking for a certain spending limit. The ambience is great and they have large window seating and outdoor seating with harbour view. It’s comfortable sitting outside! They are famous for steak and grills. Their mixed grill platter is hugh! They have 2 person or 4 person order in the menu. I would say for the 2 person order can be served for 4-5 person. They are servied hot and nice! The taste is good. Mussels are soso…but the sauce is good. Salad is fresh too… The dessert we ordered is Tiramisu, it is served in a glass & cold. It‘s yummy! They don’t have restroom inside the restaurant and have to use the one in the mall. It‘s clean and tidy!

• Tiramisu
  • 肉眼扒12安士
2025-04-17 0 瀏覽
餐廳的環境好有氣氛,還有戶外座🫶🏻望住個一望無際海景觀,進食特別有情調。他們非常歡迎寵物一起,享受毛孩之樂!🎈SPAGHETTI CARBONARA芝士卡邦尼經典的義大利奶油醬義大利麵,以蛋黃、帕馬森起司、培根和黑胡椒!好Creamy~佢嘅份量係比其他餐廳大份。🎈TROPICAL HAWAIIAN 夏威夷薄餅鳳梨+火腿的甜組合,小朋友最愛吃。最重要係超多芝士喺面❤️好味道不得了!🎈NZ GRAIN.FED RIB EYE STEAK 12oz 肉眼扒12安士我哋叫咗五成熟,油脂豐富、肉質軟嫩,適合喜歡牛肉香氣的人。當然還有薯菜配搭!🎈LAVA CAKE 朱古力心太軟切開後一批熔岩巧克力,搭配冰淇淋或莓果酸甜平衡。

🎈SPAGHETTI CARBONARA芝士卡邦尼

🎈TROPICAL HAWAIIAN 夏威夷薄餅

🎈LAVA CAKE 朱古力心太軟
切開後一批熔岩巧克力,搭配冰淇淋或莓果酸甜平衡。
用餐優惠
試食活動