Three on Canton

餐廳: Three on Canton
資訊:

2020-10-19 2734 瀏覽
🍺唔知有冇人同我一樣都鍾意晏晝同朋友飲番杯🤣今次介紹嘅地方係我成日去 環境靚得黎仲要唔貴🤤-呢間位置就係海港城入邊嘅Three on Canton唔少女仔都會嚟呢度食佢哋嘅下午茶set不過我就未試過啦🤭-餐廳戶外區充滿掛牆植物 好似城市入邊一片小綠洲咁如果好彩排到梳化位 真係唔小心一坐就三四個鐘頭🤩最低消費係每人最少要叫一杯酒 但Happy Hour 3:00pm-9:00pm就係買一送一既-除咗啤酒之外 好鍾意佢哋嘅Cocktail White Russian係我最愛嘅Baileys同咖啡酒 飲落去好似Latte咁甜甜地唔重酒味係女仔應該都會鍾意嘅味道🥳Miami Sour酒味就會比較濃 有Whiskey 做底另外會飲到檸檬嘅酸味 酒量麻麻嘅呢個應該唔啱-除咗飲酒之外 我地仲叫咗款黃金鹹蛋脆三文魚皮估唔到佢哋係用公雞碗裝 個反差都幾大😂三文魚皮新鮮炸起勁脆口 出奇地冇好油膩既感覺魚皮外層裹滿鹹蛋黃 咸香味令人忍唔住一啖接一啖😋值得一讚係份量都幾多 食完都有啲濟🤣🤣好味評分😋:5/5🌟🌟抵食指數🤑:5 /5 🌟🌟餐廳環境 🤪:5/5🌟🌟
🍺
唔知有冇人同我一樣都鍾意晏晝同朋友飲番杯🤣