2021-05-29 1724 瀏覽
好耐冇去Yoho mall食飯,心思思好想食片皮鴨!7.30pm 去到等13 張枱,好好彩10分鐘入得,限聚令最多四人枱,今次唯有手抱BB坐!因為冇東亞信用卡,所以冇考慮信用卡優惠套餐,4 個人叫咗個四人套餐。頭盤兩個小食,雞絲粉皮份量都唔細,燻魚冇乜骨,但係好似唔夠汁,比較乾同唔夠味。炒蝦球帶子,蝦球新鮮大隻,加埋翠玉瓜同黃紅椒,炒得非常香口,翠玉瓜又夠淋。雲南火腿雲吞雞,侍應幫我哋分咗5大碗,金華火腿夠入味,雞都算滑,雲吞入面夠多肉,個湯濃濃火腿味,我哋一家讚不絕口!到主角片皮鴨,最鍾意片皮鴨皮同肉分開,鍾意邊件夾邊件,如果多啲青瓜同䓤就好,當然唔少得配角係個醬,我一個人食咗三件今次驚喜係松子菊花魚,魚炸得一啲都唔油,底下面塊米通香脆,加埋甜酸醬不得了!食咗咁多熱氣野,想食啲菜,最後上碟係茶樹菇小豆苗,非常失望,豆苗超級老,好un...好似吞唔到咁,一啲都唔好食,同埋好淡。埋單仲有四件椰汁糕,味道中規中矩。整體套餐都好抵食,侍應服務態度正常,食飯中途佢又問我哋係咪yuu會員,可以拍佢部卡機儲分。
好耐冇去Yoho mall食飯,心思思好想食片皮鴨!
7.30pm 去到等13 張枱

埋單仲有四件椰汁糕,味道中規中矩。
2021-05-28
  • 烤北京填鴨