Sky726

2019-10-21 444 瀏覽
臨近Halloween,諗住同朋友食番個Halloween餐應下節,係Facebook見到呢間餐廳個環境同menu都唔錯,一於試下。一入到去,wow! 首先係大大個夜景,d decoration好靚!!! 睇得出好有心思,我地坐bar枱附近,仲可以見到啲halloween飲品點整,真係唔錯☺️我地叫左個Halloween set, 我叫左個是日餐湯,朋友叫左個西瓜凍湯,仲有隻西瓜蝙蝠係中間添,好過癮,味道都幾得意,可以一試。Salad 都好cute, 排左眼耳口鼻,菜好新鮮至於main方面,我地叫左個紅酒燴羊膝同慢煮牛仔骨。 個羊膝做得好出色,超稔超入味!! 唔好意為底果啲係薯條,但其實係蔬菜,無食錯應該係甘荀?? 所以成個餐我都覺得幾健康。 至於牛仔骨,佢望落同食落都有啲似豬鞍,出面煎得好香,入面都幾soft, 配埋薯蓉同露荀,唔錯甜品方面,朱古力味好濃,texture 好smooth!!!!個棺材係白朱古力做,配埋啲berries食好正。 飲品就叫左個skull , 入面係coffee黎嫁,好得意,仲有啲糖漿扮血,創意滿分! 整體黎講好滿意,期待下年既新搞作

整體黎講好滿意,期待下年既新搞作