2022-12-13
Fusion 西班牙菜 EspumaFb:下一站豬欄; IG@Pig7station今日去灣仔食西餐,餐廳佈置已經滿滿聖誕氣氛喇🎄🎄試左個二人set,頭盤有哂沙律Ham 同松露多士配上蘑菇湯,松露多士好香脆🤤仲有個小食我地揀左蒜片蝦,已經好豐富😅兩個主菜隨之奉上,一碟喇沙蜆肉意粉,喇沙味濃郁美味😋另外一碟香脆咸豬手大大碟,脆皮可口又可補下d 骨膠原😙大碟到食唔哂😂呢個二人set 真係好豐富,已經食到好飽😄最後加埋甜品Churros (西班牙油條)配上朱古力醬,為呢餐劃上完美既句號。二人餐仲有餐飲,我哋叫左杯招牌水果茶同Bailey 咖啡☕️之前都有試過佢呢間既麻糬窩夫好食架,大家不妨試下🤣Overall都坐得舒服,又有聖誕氣氛 🎄岩哂Happy Hour🥳
Fb:下一站豬欄; IG@Pig7station