2022-08-12
之前黎Yoho Foodeli 食嘢嘅時候已經有見到呢間新開嘅burger店🍔價錢同埋款式都幾吸引,但當時食左其他餐廳,就決定要搵日黎試試佢😆🥢雙層芝士牛肉漢堡🧀🐮🍔 $68首先讚下個麵包,係我最鍾意嘅光滑面😍仲要係有經過烘烤嘅😚好香~入面個牛肉兩塊都好厚🤩肉質唔會太過實,反而係好有彈性嘅口感😋而且都有肉汁🥳都香牛味🐮推薦呢個比牛魔王😽漢堡裡面仲有芝士,番茄同埋沙律醬,好夾😻🥢酥皮龍蝦漢堡🦞🍔 $88呢個係超特別可以話係呢間店嘅signature😻個酥皮好香牛油味,個龍蝦餅食落脆口之餘好有咬口,煙煙韌韌咁😋食落仲好香龍蝦味添😝今次仲有大大塊菜好似係雨衣甘藍🥬跟餐+$30 轉套餐可以有薯條、小食同埋汽水🐔🍟🥤呢度薯條有3款選擇,薯仔🥔紫薯同埋番薯🍠,今次我揀咗番薯條因為好似低卡路里啲🫣同埋比較特色,番薯條好粗身,而且食落甜甜地,加配左$3要個芝士黑松露醬,都matchy match🫶🏻另外小食有炸腐乳雞塊或者雞鎚,我揀咗雞鎚🍗,個雞鎚比一般嘅大隻,而且雞肉好似有用孜然粉醃,散發淡淡香香地孜然味😋飲品好好彩有coke zero,冇咁有罪惡感🫣P.S. Burger係即叫即整,所以要等返10
🥢雙層芝士牛肉漢堡🧀🐮🍔 $68
🥢酥皮龍蝦漢堡🦞🍔 $88
跟餐+$30 轉套餐可以有薯條、小食同埋汽水🐔🍟🥤
飲品好好彩有coke zero,冇咁有罪惡感🫣
P.S. Burger係即叫即整,所以要等返10至15分鐘左右🫶🏻