焱丸水產比到我一個日本嘅感覺,嘢食多好似日本咁高質素!食返啲清新嘅嘢先麻醬蕃茄豆腐沙律裏面有好多豆腐、日本蕃茄同埋生菜,好開胃。鍾意豆腐就叫埋熱辣辣嘅辣味豆腐,入面香滑,出面紅卜卜黃金金,香脆而且香辣。岩手縣生蠔都係好清新,加咗一啲蔥花,酸汁同埋青檸,口感好爽同埋質感creamy。蟹味噌甲羅燒&黑松露蟹肉甲羅燒兩款甲羅燒各有各特色,蟹香咸香十足,仲有籽子有好爽脆嘅感覺!黑松露味道都非常特別!一定要試~鮑魚殼燒超彈牙,大大隻!同埋有店員幫手燒,真係正好多,時間剛剛好,仲有少少鹹香,夠鮮味。特上壽司盛合估唔到又可以有咁多款壽司,加埋超過10款,我最鍾意脂肪十足嘅三文魚腩及拖羅,口感肥美好快溶,溫度剛剛好。另外比較重口味亦有蟹膏蟹肉,三文魚子及海膽,都有紫菜包裹。鮮甜而且味道濃郁!仲有吞拿魚小卷,清新一些。轟炸雞上到嚟嘅時候見到咁多個圓形好靚,金黃香脆,真係要等一等先食,即炸好熱!洋梨燒酎青蘋果颱風乳酸打卡同味道都正,唔會過甜,好開胃。好飲過去日本飲果d特飲添!
焱丸水產比到我一個日本嘅感覺,嘢食多好似日本咁高質素!

食返啲清新嘅嘢先

麻醬蕃茄豆腐沙律裏面有好多豆腐、日本蕃茄同埋生菜,好開胃。

蟹味噌甲羅燒&黑松露蟹肉甲羅燒

洋梨燒酎