2025-07-05 278 瀏覽
希慎廣場B2層翻新後真係多左唔少餐廳進駐,今日朋友就帶我去左「Cooley Oysters」頭盤生蠔Cooley Gold ® Oyster Dine as a set @$10就可以享用到來自愛爾蘭生蠔,生蠔鮮甜飽滿,吱少少檸檬汁已經好好食香煎鴨肝 佐自家製士多啤梨草莓醬鴨肝煎至外焦內軟,配以自家製士多啤梨草莓醬、黑醋醬、菜 & 多士,有助中和鴨肝既油膩感主菜香煎帶子配三文魚籽及海膽醬意大利粉帶子煎得岩岩好,個海膽醬係成個意粉既亮點,帶點微甜但又唔會話太過creamy,好好食,份量仲一d都唔少烤香草三黃雞伴牛油新薯牛肝菌汁(半隻)三黃雞雞皮烤至香脆,但雞肉亦能保持嫩滑,伴以牛肝菌汁,好味到連雞皮都食埋無諗過food court都可以到咁高質既食物,食物廚師即叫即整,生蠔都係即叫即開,免加一之餘,坐bar枱更加有9折優惠,價錢真係一d都唔貴,值得推介

頭盤

主菜
香煎帶子配三文魚籽及海膽醬意大利粉

烤香草三黃雞伴牛油新薯牛肝菌汁(半隻)
烤香草三黃雞伴牛油新薯牛肝菌汁

烤香草三黃雞伴牛油新薯牛肝菌汁