2021-04-27 521 瀏覽
上回講到,我一帶二去咗青衣公園同小朋友玩轉遊樂場。回程時,小朋友已放哂電,好累😑😑。孖寶👫見到 Crostini ,被櫥窗嘅件裝蛋糕🍰深深吸引住,雙眼發光🤩🤩。嘩😍😍!件件都好靚同好精緻🥰🥰~最後揀咗4件蛋糕,分別係:🍊幸褔橘子🍊囝囝之選~外形非常可愛趣緻🥰🥰,味道清甜可口,不太甜膩。🍫紅橙特濃朱古力脆脆🍫囡囡之選~朱古力迷嘅大愛,滿滿不同層次嘅朱古力味。上面個紅色朱古力球,囡囡話似紅蘋果🍎,所以佢話要著snow white裙襯返喎🤣🤣。☕️咖啡芝士慕斯☕️孖媽之選~本身係一個咖啡迷,個蛋糕好似將杯咖啡變咗做固體咁,飲得變食得,滿足咖啡迷嘅願望。🌰榛子朱古力慕斯🌰孖媽之選again~哈哈😂😂~買俾爸爸食,榛子加朱古力係最佳組合,榛子令朱古力嘅味道有所提升↗️。除此之外,我哋仲買咗牛角包🥐🥐做第二日嘅早餐添😋😋~~
上回講到,我一帶二去咗青衣公園同小朋友玩轉遊樂場。
回程時,小朋友已放哂電,好累😑😑。
嘩😍😍!件件都好靚同好精緻🥰🥰~
最後揀咗4件蛋糕,分別係:
🍊幸褔橘子🍊
囝囝之選~外形非常可愛趣緻🥰🥰,味道清甜可口,不太甜膩。
🍫紅橙特濃朱古力脆脆🍫
☕️咖啡芝士慕斯☕️
🌰榛子朱古力慕斯🌰
除此之外,我哋仲買咗牛角包🥐🥐做第二日嘅早餐添😋😋~~
幸褔橘子🍊 🍫紅橙特濃朱古力脆脆🍫 ☕️咖啡芝士慕斯☕️ 🌰榛子朱古力慕斯🌰
2021-04-01
5 分鐘 (外賣自取)