2019-08-11
一直都想試下大伙頭既歐陸全日餐,因為我鐘意佢可以自選食啲咩,自由度大今次終於試得到喇❤️❤️餐廳面積大,座位都好足夠,入面既座位都舒服既,裝修都新淨,整體感覺都舒服既餐廳有好多野食,多元化既,而且每樣野都可以自己選擇我地梗係叫左歐陸式全日早餐,呢個早餐分左三個部分咁嗌既,第一部分我就嗌左香脆魚柳加薯餅第二部分就嗌左牛油厚麵包🥯🍞而第三個部分我就嗌左炒蛋,蔥花炒蛋🥚同香腸🥨🥨魚柳方面粉唔會太厚,而外面已經夠哂脆,入面魚肉夠哂滑同夠魚味,最梗要又大塊又熱辣辣薯餅唔會炸得太乾,食落去入面都保持到部分水份,又唔會有重油益味多士夠哂脆,牛油味重炒蛋同蔥花炒蛋地不錯看,而且食落去都夠滑同有蛋味,蔥味唔會蓋過左蛋味,只係唔夠熱,凍哂了,香腸就無咩特別,可以煎脆小小飲味我就嗌左凍鴛鴦,總係覺得有陣燶味,唔知係味鴛鴦本身有呢陣味?總體呢個值錢食到呢個質數既全日早餐就很不錯喇
餐廳有好多野食,多元化既,而且每樣野都可以自己選擇