2019-04-09
同朋友諗住食日本野但又唔想去咁遠,見呢度評價唔錯就試試先😋入面裝修唔係好華麗,加少少日本風景畫咁。而人流都唔少,所以店員安排左我地坐個廂房,俾個私人空間我們☺️首先,前菜。有三款: 枝豆、魷魚干同類似蒸蛋既蛋枝豆就正常,魷魚干幾特別,脆脆地,幾香魷魚味😍蒸蛋就甜甜地,幾好食首先上左刺身分別有: 三文魚🍣 好肥美,好新鮮,脂肪平均✨帶子:好鮮甜!肉地都好厚,真心好食!推薦👍🏾油甘魚:意想不到咁好食😍好香魚味甜蝦:都係好新鮮同彈牙北海道象拔蚌:好爽口😋都係好新鮮另外,點左一碟池魚,見店員推薦,我們又未食過,決定叫碟試下😻果然無介紹錯,真係不得了🤤每片切得好薄,味道有些似三文魚,好香既魚味,完全唔係雪藏既味道。呢碟好正😍分別有白肉既紅衫魚,油甘魚腩,紅肉既中拖羅,赤身第一次食紅衫魚壽司,個味有些似三文魚,但個味更加突出。油甘魚腩好新鮮,肉質好肥美。其實全部都好鮮甜另外,仲點左三文魚腩,加拿大海膽軍艦,碎蔥吞拿魚腩軍艦。三文魚腩好肥美,海膽軍艦無腥味,呑拿魚腩軍艦同個蔥味好夾,食落好清新👍🏾招牌卷,原來就係鰻魚卷🤤我至愛個鰻魚有少少焦香,一件既份量都幾大。自家製鯛魚湯,呢個真心出色👍🏾👍🏾魚味濃
入面裝修唔係好華麗,加少少日本風景畫咁。
首先,前菜。有三款: 枝豆、魷魚干同類似蒸蛋既蛋
首先上左刺身
分別有:
三文魚🍣 好肥美,好新鮮,脂肪平均✨
帶子:好鮮甜!肉地都好厚,真心好食!推薦👍🏾
油甘魚:意想不到咁好食😍好香魚味
甜蝦:都係好新鮮同彈牙
北海道象拔蚌:好爽口😋都係好新鮮
呢碟好正😍
分別有白肉既紅衫魚,油甘魚腩,紅肉既中拖羅,赤身
其實全部都好鮮甜
另外,仲點左三文魚腩,加拿大海膽軍艦,碎蔥吞拿魚腩軍艦。
招牌卷,原來就係鰻魚卷🤤我至愛
個鰻魚有少少焦香,一件既份量都幾大。
自家製鯛魚湯,呢個真心出色👍🏾👍🏾魚味濃郁得黎又唔腥,會飲上引,魚肉似煎過再煲湯,肉質仲好滑😋
最後,送左個紅豆沙湯圓做甜品。唔會好甜,清清地,兩粒岩岩好😋