6天前
開心仔👍🏻👍🏻安平燒肉又有🆕新Menu,帶比我地全新嘅美食體驗‼️今次主題仲要系️🌟日本A4+和牛饗宴🌟,啱晒勁中意食和牛既我😍‼️唔系講笑,小妹實測過真心勁高質👍🏻呢個價位嚟講,CP值超勁高 👍🏻簡單介紹下有咩新嘢食先:⬇️🌟120分鐘日本A4+和牛饗宴 🌟🆕🐂日本A4+和牛:每塊都有勁靚既大理石花紋,脂香濃郁,肉質細膩,-食就知靚野💕🆕🐂日本A4+和牛壽喜燒:牛肩胛肉眼肉質柔嫩,油花豐富,用特製既壽喜燒汁煮熟之後,甜甜鹹鹹咁超級好食😋🆕🐂日本A4+醬燒一口和牛丁:肥瘦適中又入味,每啖都係大享受❗️🆕🐂壺漬特調牛肋肉:肉質好有彈性,質感滿分💯🆕🐂澳洲M8和牛肩胛:肉香濃厚又多汁,-啖-塊正到暈🆕🦪灸烤生蠔(鹽蔥):鹽蔥香氣咸香惹味,同生蠔既鮮味好夾🫰🏻🆕魚安平赤魚一夜干:肥美汁多肉又嫩,好味🤘🏻🆕威士忌釀鮑魚:特製醬汁甜甜地,燒熟仲好重煙燻感🆕黃油蒜烤帆立貝:香氣濃郁,勁有風味❗️🆕🐓安平慢熬清雞湯:清淡鮮美,飲完成個人都暖哂✌🏻🆕🐂極.厚切檸檬牛舌:原條上再配有沙漏同刀叉,儀式感同細節好到位🤘🏻🆕 炭烤白鱔:外焦內嫩又彈牙,好值得encore🫶🆕 🦐灸烤霸王蝦 :有鹽蔥同黑蒜油味,兩者雖然各有
簡單介紹下有咩新嘢食先:⬇️
🌟120分鐘日本A4+和牛饗宴 🌟
🆕🐂壺漬特調牛肋肉:肉質好有彈性,質感滿分💯
🆕🐂澳洲M8和牛肩胛:肉香濃厚又多汁,-啖-塊正到暈
🆕魚安平赤魚一夜干:肥美汁多肉又嫩,好味🤘🏻
🆕威士忌釀鮑魚:特製醬汁甜甜地,燒熟仲好重煙燻感
🆕黃油蒜烤帆立貝:香氣濃郁,勁有風味❗️
🆕🐓安平慢熬清雞湯:清淡鮮美,飲完成個人都暖哂✌🏻
🆕 炭烤白鱔:外焦內嫩又彈牙,好值得encore🫶
🆕 🦐灸烤霸王蝦 :有鹽蔥同黑蒜油味,兩者雖然各有風味,但都一致好食🤞🏻
🌸 安平櫻花蝦飯
有櫻花蝦、香蔥、海苔或秘製的滷水汁可供配搭,調配出獨一無二既拌飯。
🥣 十二味醬專區
超多款醬汁可供配搭,細味台燒的醬汁情懷。
🔱大推招牌黃金醬:味道清新,仲帶有蔬菜的甜味。
🔱薑味可樂醬:甜中帶辣,搭配燒肉時各種肉類都是絕佳選擇
🔱五味醬:酸甜可口,層次分明
🔱椒麻口水醬,鮮香麻辣,超級誘人
另外仲有蒜味鹽醬、極上醬油、沙茶醬、台灣甜辣醬、香水檸檬汁、手切蒜片、安平辣椒醬、泰式海鮮醬、柚子醬、鹽蒜醬同香辣烤肉辣椒粉,自己鍾意點組合都得🙌🏻
🍻 啤酒喝到飽
🔸同澳洲M8和牛宴一樣都包兩款啤酒無限續杯🍻
🔸SRF極黑牛餐,安平好康之選:每位 +$68 可任飲兩款啤酒
🛑安平燒肉(荃灣)
📍荃灣眾安街荃灣分店55號大鴻輝(荃灣)中心17樓
#安平燒肉 #燒肉放題 #任食燒肉 #燒肉吃到飽 #燒肉控 #肉食控 #肉類愛好者 #全新套餐 #燒肉盛宴 #高性價比 #用餐體驗 #奢華之旅 #荃灣 #荃灣美食