2020-09-15
話說唔太喜歡食西餐,都唔喜歡食包,所以不嬲都唔太食漢堡包,麥當勞嗰啲都好少食。但係呢一間餐廳改變左我對漢堡包嘅固有反感。而家已經成為我最鍾意食嘅一間餐廳。❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️有一次同同事去食午餐,同事點左個巨人漢堡,望落好吸引,好Juicy,於是我就決定俾一次機會佢。食完就深深地愛上左🤤🤤!依家都肯去試下其他餐廳嘅漢堡。😊好,究竟佢有幾正呢。首先就係佢個牛肉漢堡牛味好重又有汁。聞落好香牛肉味之餘,食落都好重牛肉味😍其次就係有好多配菜,雞蛋,煙肉,青瓜,蕃茄,生菜,芝士,炒洋蔥。好豐富口感又好清新。😍成個漢堡嘅味好balance又好夾。😍而且佢個炸薯條真係好好食,大大條好粗又好脆,又有肉地,有咬口!😍仲未讚完!我仲超級欣賞佢杯咖啡雖然我唔係飲咖啡好叻,但係我好鍾意佢嗰種好濃嘅咖啡味,唔酸唔苦,仲有好重嘅烘焙味,一試難忘!👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽嘴刁啲講,食物上,唯一好想佢再正啲嘅係,如果可以烘一烘個漢堡包皮就好啦。因為個包好Juicy,d麵包好容易比啲好好味嘅汁淋到濕晒,就會軟瀨瀨啦。環境上就因為係小店,所以會比較細。有時繁忙時段就需要book位,如果唔係真係有排等。最後,希望可以改善嘅
好,究竟佢有幾正呢。
成個漢堡嘅味好balance又好夾。😍
仲未讚完!
我仲超級欣賞佢杯咖啡
環境上就因為係小店,所以會比較細。有時繁忙時段就需要book位,如果唔係真係有排等。最後,希望可以改善嘅係太大油煙味,如果抽氣系統好啲就好啦。
最後仲要讚嘅就係,佢哋啲服務態度真係超好。話說因為佢個香草沙律醬真係好好食,雖然薯條跟餐係跟茄汁,但係我每次都會嗌佢個香草沙律醬,而佢地都會好好服務跟俾我哋。
巨人漢堡