2021-05-11 48 瀏覽
同朋友放工後chillax 既dinner 有呢個感覺好大體既菠蘿炒飯,仲要加埋一隻一開二既蝦,真係比我平是食開既菠蘿炒飯更上一層樓!再講Cocktail Pattaya Night & Phucket Viva 都好清甜解渴,Phuket Viva 用rose gold 既杯裝住感覺好grand and elegant.最後,唔少得店員向我同朋友推介既Pla Boran 係一條炸左兩次既魚加green mango salad 既matching去做一個crunchy, 酸甜既口感而留下一個special impression!店員又nice, 熱情,加埋免加一收費,仲要每一個推薦都咁有驚喜,真係一個好性價比高chillax 既一晚。