2018-08-11
這間cafe 之前友上試過下午荼, 話OK, 我就第一次黎, 所以今次選左佢黎試下佢既晚餐~佢menu 有好幾頁, 我地2人最后都係決定選左幾款野share 下 咁咪可以留返個胃食佢既點品,因為朋友特別推介佢既心太軟其實我哋係選佢個特級海鮮拼盤同燒美國頂級肉眼伴香煎鵝肝呢兩款裏面都掙扎左一段時間,最後有人決定都係揀肉眼鵝肝,因為朋友好想食佢既鵝肝而我就想食佢既眼扒食套餐好處緊係包飲品啦,但2人1杯緊係唔得啦,係咪都要叫多杯,所以我地選左佢既雙人份果荼,跟餐可以原價 -20蚊。幾正,大大壼仲有特制蜜糖。然后主菜上場啦。照大件既燒美國頂級肉眼伴香煎鵝肝,肉眼都幾嫩口,因為我唔食內臟呢D,所以餓肝就比灑朋友食啦~係好大塊既肉眼下面再加上D薯仔蕃茄,超大碟。個包好脆!I like it!然后就係我地2個都超期待既甜品!呢個係真紫薯窩夫配兩球自選雪糕(曲奇+益力多)佢賣相真係好吸引,又大大盘,熱熱的脆格配雪糕簡值無得輸!然后必點心太軟,原本想點佢既白朱古力心太軟,可惜今日無灑。所以點左朋友之前都有食既朱古力心太軟配北海道3.6牛乳味雪糕。心太軟真係好好好流心,搭住冰凍既牛乳雪糕,好滿足呢完場乾
2人份
燒美國頂級肉眼伴香煎鵝肝
係好大塊既肉眼下面再加上D薯仔蕃茄,超大碟。
個包好脆!I like it!
然后就係我地2個都超期待既甜品!
呢個係真紫薯窩夫配兩球自選雪糕(曲奇+益力多)
佢賣相真係好吸引,又大大盘,熱熱的脆格配雪糕簡值無得輸!
真紫薯窩夫配兩球自選雪糕
然后必點心太軟,原本想點佢既白朱古力心太軟,可惜今日無灑。
心太軟真係好好好流心,搭住冰凍既牛乳雪糕,好滿足呢
朱古力心太軟配北海道3.6牛乳味雪糕
完場乾杯,清灑~