2022-10-06 35 瀏覽
又係食漢堡包嘅時間🍔 放工後黎到美麗華嘅burgeroom同朋友短聚,依度地點方便、餐廳內裏環境也不錯,適合同朋友傾偈談心☺️我哋random叫了兩個burger + 薯條 share食:1️⃣大啡菇芝士牛肉漢堡聽個名都知呢個配搭唔會出錯😌 黎到既時候好似比我印象中細個D!?!? 但整體味道滿意,好欣賞佢個醬汁,突顯牛肉同啡菇既鮮味👍🏻 朋友食慣生肉😂😂 覺得牛肉好似有點過熟🫢 但我認為還好😎2️⃣菠蘿鱈魚柳漢堡我好中意依個burger😍😍 原來呢個配搭可以咁match,菠蘿令人覺得好開胃,而鱈魚柳炸得香脆但魚肉依然好滑,很好吃🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️3️⃣直薯條不過不失,份量也很多,我地最後都食淨幾條😂😂🫢我地仲叫咗杯奇異果汁同樽裝飲品,店員亦唔會趕我哋走, 可以慢慢繼續傾偈👍🏻👍🏻👻

1️⃣大啡菇芝士牛肉漢堡
朋友食慣生肉😂😂 覺得牛肉好似有點過熟🫢 但我認為還好😎

2️⃣菠蘿鱈魚柳漢堡

3️⃣直薯條
不過不失,份量也很多,我地最後都食淨幾條😂😂🫢