2021-09-08 48 瀏覽
對於肥妹仔來講,荃灣真係一個美食天堂。肥妹仔去到呢一個商場,行行吓見到呢一間餐廳,望落去好有森林既感覺,所以就入咗去食。Texas BBQ beef burger 138呢一間餐廳叫Texas bbq beef burger,梗係要試吓佢嘅漢堡啦。肥妹仔叫咗呢一個Texas BBQ Beef burger,佢個burger個皮唔錯,牛肉煎得都幾香口,加埋BBQ source,好好食。Stone fruit milk foam pancake $118呢一個叫做堅果奶蓋pancake。佢嘅cream唔同平時普通食嘅牛奶忌廉,佢係加咗堅果落去,所以佢食落去有一陣果香。另外奶蓋都幾smooth pancake做得唔錯,有少少空氣感,一個人食到幾飽再叫呢一個甜品都一定食得晒。Pink panther $58呢一杯嘢飲其實就好似士多啤梨奶昔,酸酸地,好好飲
Texas BBQ beef burger 138
Pink panther $58
呢一杯嘢飲其實就好似士多啤梨奶昔,酸酸地,好好飲
2021-06-30