SAVVY

2023-11-16 808 瀏覽
11日前book buffet, 打算同個女慶祝生日,小朋友當然鐘意buffet喇,期待左好耐。點知到左booking 嗰一朝,先收到savvy what apps 通知,4日前原來已經開始轉左set dinner ,冇buffet 😡 個message話俾8折我,但明明openrice book我都已經有8折,嘥氣!但反正係服務問題,唔係discount問題!我11日前已經book, 佢11日黎,完全冇打算通知我,而家話轉就轉,離晒大譜! ! 平日餐廳book位,都會早一日confirm個客,問佢到唔到喇! 而家餐廳話要轉,就幾個鐘頭前通知你就算? !🤬🤬🤬🤬臨急臨忙,我點樣再book第二間buffet? 攪到個女生日勁掃慶😡😡😡垃圾服務!仲話自己係太子酒店餐廳,不知所謂!

垃圾服務!仲話自己係太子酒店餐廳,不知所謂!