2022-12-01
上星期週末假期去左呢度食Brunch仲慶祝左重要既身邊人生日🫶🏻要特別讚下原來係度慶祝生日除左可以寫生日字句,店員仲會為你地影菲林相送俾你地🥹好貼心💗 呢度食物幾高質架🙆🏻♀️之前係度食過晚餐,今次就食下Brunch set!.🍱All Day Breakfast全日早餐迷既我當然叫呢份🤣 份量超大😱 有黑松露炒蛋、煙三文魚、香腸、菇、茄汁豆、煙肉、沙律菜同多士,無挑剔,味道好好😋.🥩Steak and Egg牛扒係廚師特選,肉質軟腍,肉味濃郁,旁伴煎蛋同車厘茄,簡單又美味😋.🥂Sparking WineBrunch set有包飲品,另外可選Upgrade有無限暢飲既汽泡酒🙆🏻♀️ 我地就揀左飲酒🤪 氣泡酒微甜,易入口,好好味!.🍰焦糖燉蛋揀左焦糖燉蛋然後特別叫店員寫Happy birthday🎉🥰 上枱既賣相超華麗!滿滿仙氣飄出,原來裝左乾冰製煙華麗登場!✨份量都大架,夠兩人食!燉蛋好香,加埋烤脆既焦糖好有口感🫶🏻.見到呢度仲擺左個牌寫原來呢度有得睇世界杯直播!呢度本身有酒飲,氣氛又正!哇真係要來呢度嘆啦!
🍱All Day Breakfast
🥩Steak and Egg