2020-11-12
Lazy & Cozy Cafe💛 90's Lazy💫..90後。。總比人一種懶散的態度嗎❓那就錯了,有一班90後💁🏻♂️💁🏻♀️💁🏻♂️💁🏻♀️💁🏻♂️💁🏻♀️ 敢博敢試既年青人,為著自己夢想開設一間樓上西餐廳🍽,以自己對飲食既熱誠而創出一片天。希望每一位來到餐廳用膳既人,有種喘息既空間。.ll $68Spicy Fried Squidll $110Asparagus & King Prawn with Truffle Risottoll $128Linguine with Mentaiko & Crab Meatll $48Ginger Latte (White Expresso)ll $55Mango Milkshake.小食魷魚圈🦑 份量不少,肉質有彈性而外皮香脆;主食Risotto🍚 & Linguine🍝,貌相精緻而味道不差;薑汁Latte💛 平日比教少見,薑味出,岩晒我;芒果Milkshake🥭🥛 味道清新,滿好喝的。.一間以木系為裝修風格的西餐廳,走文青路線,係度用餐真的很放鬆,大概樓上Cafe🍽 就是少一份嘈吵、多一份寧靜舒適感吧。..×××××ש旺角山東街50號
Lazy & Cozy Cafe💛 90's Lazy💫
l[辣炸魷魚]l $68
Spicy Fried Squid
l[蘆筍大蝦黑松露意大利飯]l $110
l[明太子蟹肉忌廉汁意大利粉]l $128
l[薑汁鮮奶咖啡]l $48
Ginger Latte (White Expresso)
l[芒果奶昔]l $55
Mango Milkshake
小食魷魚圈🦑 份量不少,肉質有彈性而外皮香脆;
×××[90s Lazy]×××