2025-08-20
📸🤖 打畫片遊戲選餐前玩共4次機會 (1分鐘內),成功反轉就有以下折扣- 1次成功 獎品 – 全單9折- 2次成功 獎品 – 全單88折- 3次成功 獎品 – 全單半價 (活動期間全線只限3名)如半價名額額滿改為八折 (不限名額)🥩 🌞夏日燒肉清爽到痹!🌞話晒夏天,邊個想食完一身油膩?琴日呢餐8月限定嘅日本A4+和牛饗宴,真係打破晒我對燒肉嘅刻板印象!重點推介極.厚切檸檬牛舌,上枱附埋刀叉同沙漏,個waiter話「沙漏漏完就啱好熟」,切開時聽到「索索」聲,再擠埋塊新鮮檸檬,酸香滲晒入肉紋,解膩到痹!A4+和牛配薑味可樂醬勁特別,薑香帶點甜,中和油脂;澳洲M8和牛肩胛夾韓國泡菜,酸辣夠晒醒胃,CP值高到想豎大拇指!海鮮都有新花樣:黃油蒜烤帆立貝淋柚子醬,鮮甜帶清新;安平赤魚一夜干蘸香水檸檬汁,魚肉緊實又開胃;炙香烤虎蝦配泰式海鮮醬,酸辣惹味到舔手指!韓風系列同樣驚喜:DIY韓式拌飯、生菜包肉任你整,淋埋招牌黃金醬或安平辣椒醬,勁有韓國街頭feel;炙烤白鱔夾海苔,脆卜卜配軟嫩,起司雞蛋拉絲效果勁治癒~飲品必試真露燒酒,或者安平特調橘綠研露,果香中和油膩,正到痹!仲有安平櫻花蝦飯,櫻花蝦、
📸🤖 打畫片遊戲
選餐前玩共4次機會 (1分鐘內),成功反轉就有以下折扣
- 1次成功 獎品 – 全單9折
- 2次成功 獎品 – 全單88折
- 3次成功 獎品 – 全單半價 (活動期間全線只限3名)
如半價名額額滿改為八折 (不限名額)
🥩 🌞夏日燒肉清爽到痹!🌞
仲有安平櫻花蝦飯,櫻花蝦、海苔隨你加,調出獨一無二口味;十二味醬專區簡直選擇困難,新出嘅香辣烤肉辣椒粉夠晒惹味,配咩都正!呢種有儀式感又清爽嘅夏日盛宴,先係真正嘅享受嘛!