餐廳: 美味廚
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-05-21 2621 瀏覽
這間樓上餐館在此處已多年,我對佢觀念是火煱店,每次都經過都不會望佢一眼,2天前在佢對面眼晴閃一閃,午市套餐有優惠,今次就上來體驗。門口寫有7折,認為只在小菜、白飯另計,怎料坐了一會,就送上霸王花紅蘿蔔瘦肉湯-美味,點2個小菜,送白飯,食完之後,執走餐具後,還送上糖水-紅豆沙~有豆沙,開花紅豆,有嚼頭,丁兒陳皮。以為舊式飯店,估吾到進來後環境潔静舒適寛敞,是否疫情下,擺枱距離才寛闊,我倆坐咗張8人枱,無細些。餐牌好多小菜選擇,有廚師推介:士多啤梨生炒骨,其實咕嚕肉貼切,因為無骨,味道合格,醬汁酸度較出,士多啤梨2片我不在意,我寧願山渣有新意;無波蘿,不脆身,不硬,質感良好,7折價抵。蟹肉炒桂花素翅,乾爽,爽口,多牙菜,粉絲,蟹肉香,味道得宜,7折價抵。上枱新鮮即做, 發現好多獎狀,掂!

餐牌好多小菜選擇,有廚師推介:

士多啤梨生炒骨

蟹肉炒桂花素翅
,乾爽,爽口,多牙菜,粉絲,蟹肉香,味道得宜,7折價抵。

上枱新鮮即做, 發現好多獎狀,掂!

士多啤梨生炒骨 蟹肉炒桂花素趐
紅豆沙