2024-08-13 812 瀏覽
同行有2位朋友食過都推薦,我自己就第一次食,即管試下啦7:05左右係門口揀餐嘅時候,我同行嘅朋友都遲左幾分鐘,店員都有提我地快啲揀餐就入座,應該遲幾分鐘都係9點離座)今次就試左中間價錢既,揀左鴛鴦鍋,椰子雞同台式辣鍋。自助吧方面都唔錯:生果(有其他,不過我同枱食西瓜同哈密瓜,都幾甜切得大舊)涼拌(冇食)丸(比起其他邊爐料,丸就少啲,牛柏葉個啲都齊)菜(都有幾款揀)飲品:除左純茶,仲有罐裝飲品同啤酒etc,竟然係有椰青水(唔係罐裝,係裝係透明飲品機個種,第一次見有得飲🤣)雪糕:有藍鐵神,韓國蜜瓜雪糕,哈根大師,好似仲有榴連雪條,印象中都有8款+醬料:都幾多款,同出面火鍋舖差唔多,醬料區有寫咩鍋配咩醬好落單送餐時間同收盤速度都可以另外想讚下,有長髮挑染紅色嘅男同事過黎幫我哋枱收空盤,我舀緊左邊湯啲油,佢幫我將骨盛個桶仔擺近左(本身放隔板個邊,佢擺近左我左邊舀湯嘅湯底隔離)幾貼心,雖然唔知佢睇唔睇到,不過想讚下佢🫶🏻
同行有2位朋友食過都推薦,我自己就第一次食,即管試下啦
今次就試左中間價錢既,揀左鴛鴦鍋,椰子雞同台式辣鍋。
自助吧方面都唔錯:
生果(有其他,不過我同枱食西瓜同哈密瓜,都幾甜切得大舊)
涼拌(冇食)
丸(比起其他邊爐料,丸就少啲,牛柏葉個啲都齊)
菜(都有幾款揀)

飲品:

雪糕:

醬料:
都幾多款,同出面火鍋舖差唔多,醬料區有寫咩鍋配咩醬好

落單送餐時間同收盤速度都可以